Iubitul Alexandrei Măceşanu rupe tăcerea după ce părinţii fetei au cerut să fie audiat la DIICOT

Familia Alexandrei Măceşanu cere de urgenţă audierea iubitului fetei la DIICOT. Tânărul trebuia să se întâlnească cu Alexandra la liceu în ziua dispariției, însă nu s-au mai întâlnit pentru că Gheorghe Dincă a răpit-o. Iubitul a vorbit la România TV despre dispariţia Alexandrei. 

27 sept. 2019, 07:58

„Probail vor să afle cum a fost în ziua aceea. Urma să mă întâlnesc cu ea şi probail vor să afle ce urma să se întâmple în ziua aceea. Am vorbit cu ea doar atunci când a zis să ne vedem. Nu m-au anunţat că urmează să fiu audiat. (Dacă mă vor chema … n.red.) mă voi prezenta. Nu cred că este moartă, nimeni nu crede. (Crezi că Dincă a dus-o undeva î străinătate? n.red.) Orice este posibil”, a declarat iubitul Alexandrei la România TV.

Familia Alexandrei cere prin intermediul avocatului Aurel Moldovan ca un martor-cheie să fie audiat de procurori. Este vorba despre prietenul adolescentei. Avocatul a depus o cerere în acest sens la DIICOT.

„Încă de la începutul audierii şi domnul Cumpănaşu a cerut audierea băiatului, pentru a ne spune exact ce s-a întâmplat în ziua de 24.07. Este drept că ar fi trebuit să facă procurorii această mişcare (…). Vrem să ştim ce discuţii a avut cu Alexandra în ziua respectivă, dacă ştie ceva”, a spus avocatul Aurel Moldovan la România TV.