Iubitul Andreei Bălan are un băiețel. Cum a reacționat artista când a aflat: „Mi-a spus de la prima întâlnire”

Iubitul Andreei Bălan are un băiețel. Victor Cornea este bărbatul care o face fericită pe artistă, iar de curând s-a aflat că și el are un copil. Acest lucru a încântat-o foarte tare pe cântăreață, pentru că și ea are două fetițe și oricum nu mai poate face copii.

19 dec. 2023, 11:59
Iubitul Andreei Bălan are un băiețel. Cum a reacționat artista când a aflat: „Mi-a spus de la prima întâlnire”
Iubitul Andreei Bălan are un băiețel

Iubitul Andreei Bălan are un băiețel. După divorțul de George Burcea, artista a mai avut câteva relații, cea mai lungă a fost cu Tiberiu Argint, însă, și ea a ajuns la sfârșit.

Potrivit declarațiilor blondinei, Victor a venit în viața ei la momentul potrivit și s-a integrat foarte repede și extrem de bine în familia ei. Ei bine, și viceversa a fost la fel, pentru că, recent, s-a aflat că tenismenul are și el un copil.

Citește și: Imaginile care au dat-o de gol pe Andreea Bălan! Fanii au felicitat-o imediat: „Vine bebe 3! Felicitări și iubiți-vă mult”

Iubitul Andreei Bălan are un băiețel

Eu tot timpul spuneam, înainte să fiu cu Victor, că cine va fi cu mine va primi iubire de trei ori, de la mine și de la fetițele mele. Fetițele mele, inconștient, au încredere în alegerile mele și, dacă eu aleg să fiu cu un bărbat și să-l iubesc, evident că și ele îl vor iubi.

Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie.

Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă. Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem‘, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte atunci când a dus-o pe lume pe Clărița și ulterior, artista a vorbit în nenumărate rânduri despre drama trăită, dar și despre faptul că nu va mai putea face copii. Relația cu Victor este potrivită și din acest punct de vedere, pentru că sportivul are și el un băiețel.

Andreea și fiicele ei au o relație foarte bună cu Luca, fiul tenismenului, cât despre Victor, acesta este figura paternă perfectă pentru Ella și Clara, tatăl lor fiind în America acum.

Sper să fie și el (n. red. de sărbători). La ziua lui a fost, la ziua Ellei a fost, ne înțelegem foarte bine. Faptul că Victor are un băiețel, un copil, a contat foarte mult ca eu să-mi doresc această relație pentru că era un factor important ca bărbatul cu care urma să-mi întemeiez o familie, eu având doi copii, era important să aibă un copil, să nu se mai pună problema de un alt copil. Faptul că Victor mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori să avem o relație”, a mai spus artista.