Imaginile care au dat-o de gol pe Andreea Bălan! Fanii au felicitat-o imediat: „Vine bebe 3! Felicitări și iubiți-vă mult”

Andreea Bălan a reușit, după o viață amoroasă destul de tumultoasă, să își găsească fericirea alături de Victor Cornea. Cu toate că a fost criticată pentru diferența de vârstă dintre ei, artista nu s-a lăsat demoralizată, iar acum este posibil să ne surprindă pe toți cu un al treilea copil.

13 dec. 2023, 10:35
Imaginile care au dat-o de gol pe Andreea Bălan! Fanii au felicitat-o imediat: „Vine bebe 3! Felicitări și iubiți-vă mult”
Imaginile care au dat-o de gol pe Andreea Bălan! Fanii au felicitat-o imediat: „Vine bebe 3! Felicitări și iubiți-vă mult”

Andreea Bălan și-a găsit dragostea adevărată alături de Victor Cornea, un bărbat care a reușit să o facă să se simtă complet împlinită. Cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună și își petrec timpul prețios în compania celor două fiice ale artistei.

Citește și: Larisa Drăgulescu, dezvăluiri cutremurătoare. Ce s-a întâmplat când colegii fiului ei au aflat că mama lui face filme pentru adulţi

Recent, au revenit dintr-o vacanță în Laponia, iar acum au participat la gala tenisului românesc, unde jucătorul de tenis a ținut un discurs. Asta nu este tot, pozele de la respectivul evenimet au făcut furori în mediul online, mai ales pentru că au stârnit nenumărate bănuieli.

Obișnuitele imagini cu Andreea Bălan și partenerul său sunt întotdeauna apreciate de admiratori, însă de această dată artista a surprins cu o fotografie în care Victor Cornea îi ține cu tandrețe mâna pe burtică. Mulți au speculat că acest gest ar putea sugera o posibilă sarcină a artistei, dar până acum, ea nu a făcut nicio declarație oficială în acest sens.

„M-aș bucura enorm pentru tine dacă ți s-ar îndeplini visul de a avea și al treilea copil.”,„Ești cumva graviduță? În toate pozele îți pune mana numai pe burtică”, „Vine bebe 3? Felicitări și iubiți-vă mult! Vă stă bine împreună”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul imaginilor postate de Andreea Bălan.

În ultimele zile, Andreea Bălan a continuat să își expună pe rețelele sociale povestea de dragoste. Victor Cornea pare că s-a integrat deja în viața fiicelor vedetei, care în trecut a evitat pe cât posibil astfel de întâlniri. Acum este convinsă că și-a găsit sufletul pereche și nu se mai ascunde deloc.

Cântăreața l-a filmat pe noul iubit plimbând fetițele în brațe și, de mai multe ori, jucându-se cu ele, în curtea casei. Pasionat de mașinile Porsche, tenismenul a avut grijă ca fetițele iubitei lui să aibă propriul Porsche de jucărie, teleghidat, dar petrece mult timp și apropiindu-le pe micuțe de sport. Cele două fetițe au luat primele lecții de fotbal de la Victor Cornea.

Citește și: Mario Fresh a făcut-o pe Alexia Eram să izbucnească în plâns. Ce a putut să-i spună propriul ei iubit