Iubitul Elenei Udrea a fost într-o relaţie cu o focoasă prezentatoare TV: „Acum e fericită, îi merge foarte bine” GALERIE FOTO

Situaţia Elenei Udrea este una extrem de gravă, chiar disperată, după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare şi toate demersurile sale pentru a-i fi anulată sentinţa au fost respinse de justiţia din România.

18 oct. 2022, 20:19

Elena Udrea este cu atât mai disperată să-şi rezolve situaţia, având în vedere că fiica ei, Eva Maria, a rămas în grija bunicilor şi a iubitului său, Adrian Alexandrov, iar fosta politiciană şi-ar putea vedea fetiţa abia când aceasta va împlini 11 ani.

În tot acest timp, abloidele au descoperit un secret al lui Adrian Alexandrov, bărbatul cu 13 ani mai tânăr decât Elena Udrea. El s-a iubit în trecut cu o vedetă autohtonă.

Iubitul Elenei Udrea  a absolvit „London Academy of Media Film and TV Presenter” și are în prezent mai multe afaceri de succes. Acesta a fost de-a lungul timpul prezent și în lumea modei și chiar a defilat pentru Cătălin Botezatu. Ba mai mult, în trecut a lucrat și ca stewart.

În urmă cu mai mulți ani, Adrian Alexandrov s-a iubit cu o frumoasă prezentatoare TV. Este vorba despre Larisa Judele, moderatoarea emisiunii „Viața dincolo de aparențe!”. Larisa a devenit cunoscută după ce a fost concurenta în emisiunea „Puterea Dragostei” de pe Kanal D.

Citeşte şi: Florin Călinescu a primit un diagnostic crunt. Cum se simte actorul, după ce a fost pacient oncologic

„Larisa l-a iubit foarte mult pe Adrian Alexandrov, însă din păcate, povestea lor de iubire s-a sfârșit în urmă cu câțiva ani. Au avut o relație frumoasă, petreceau foarte mult timp împreună. Și acum păstrează legătura. Au rămas prieteni și se respectă. Acum este fericită, este fitoterapeut, îi merge foarte bine, deși în urmă cu câțiva ani a fost într-o depresie severă”, au declarat persoane din anturajul Larisei, potrivit Spynews.ro.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov trăiesc o poveste de dragoste și au fost unul lângă celălalt la bine și la greu. Fosta politiciană, născută pe 26 decembrie 1973, are 48 de ani, iar Adrian Alexandrov, născut pe 5 februarie 1987, are 35 de ani.

Citeşte şi: Mircea Bravo, despre umorul românilor: „Dacă mâine ar fi sfârșitul lumii, românii ar face meme-uri pe temă. Suntem un popor cu umor!”