Iubitul Elenei Udrea se destăinuie după ce fostul ministru a primit permisie pentru a-şi vedea fiica: „Duc povara asta. Sunt şi tată, şi mamă, şi bonă”

Adrian Alexandrov a făcut primele declarații după ce, în urmă cu câteva zile, în presă s-a scris că partenara lui, Elena Udrea, a ieșit temporar din închisoare pentru a se întâlni cu fata sa, la Mânăstirea Ghighiu.

12 sept. 2023, 14:49
Iubitul Elenei Udrea se destăinuie după ce fostul ministru a primit permisie pentru a-şi vedea fiica: „Duc povara asta. Sunt şi tată, şi mamă, şi bonă”

Elena Udrea a primit dreptul de a ieși din Penitenciarul de femei Târgșor, unde își ispășește pedeapsa, în cursul zilei de vineri, pentru a se întâlni cu fata pe care o are cu Alexandrov, Eva Maria (5 ani). Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare, cu executare, în dosarul Gala Bute.

Partenerul Elenei Udrea a precizat, într-un interviu pentru Antena Stars, că evenimentul nu a fost o permisie, ci o ieșire organizată de cei de la penitenciar, în colaborare cu o echipă de la asistența socială.

„Am văzut că la televizor s-a spus, la mai multe posturi, că a fost permisie. Nu, nu a fost o permisie. A fost un eveniment organizat de către cei de la penitenciar probabil, într-o colaborare cu cei de la asistența socială. Au fost mai multe mame cu copiii lor, cei care au fost prezenți la acest eveniment.”, a spus Alexnadrov.

Partenerul Elenei Udrea a mai precizat că micuța Eva Maria nu a știut unde va merge, iar întâlnirea cu mama ei a fost o surpriză extrem de plăcută pentru ea.

Citeşte şi: Dosarul Tablourilor lui Darius Vâlcov revine pe rol la ÎCCJ. Fostul ministru va fi citat la Penitenciarul Rahova

“Am vrut să îi fac o surpriză pentru că, după un an și jumătate, aproape doi, a fost pentru prima dată când am schimbat locul unde ne vedeam cu Elena și a rămas chiar foarte plăcut surprinsă de surpriza pe care i-am făcut-o. Multe lacrimi și din partea mamelor și din partea copiilor. S-au jucat, au explorat grădina din curtea mănăstirii, un loc deosebit de frumos. A fost un moment destul de emoționant și cred că acest tip de vizită în aer liber este foarte benefic și foarte sănătos pentru cei mici, în special.”, a mai spus acesta.

Alexandrov a mai spus că fetița lui și a Elenei a început deja să pună întrebări despre mama ei și că nu poate înțelege de ce ea nu vine acasă.

„În mod normal, noi avem cam o vizită pe săptămână, undeva la două ore și se întâmplă doar în camera special amenajată pentru mama și copilul. Deja peste șase ani, copiii cred că înțeleg destul de bine ce se întâmplă și de ce nu vin părinții acasă. La un moment dat și pe mine a început să mă întrebe, sub diferite moduri: ‘Unde e mama, de ce nu vine?’ și cred că și ea a început să înțeleagă că se întâmplă ceva, că nu e normal și că mereu se văd în același loc.

Acum vă dați seama ce emoții mă încearcă și pe mine, că și așa le am eu destul pe ale mele cu toate celelalte probleme, acum duc și povara aceasta, în care, de multe ori, trebuie să îi explic celei mici anumite lucruri. Eu sunt și mamă, și tată, și bonă, și bunică și prieten de joacă și de toate.” a adăugat el, pentru aceeași sursă.

Citeşte şi: Educatoare de la o grădiniță privată din Iași, prinsă că face videochat. Părinții se tem că imaginile ar putea fi văzute de cei mici. Psiholog: „Este posibil să fi fost mai implicată în lucrul cu copiii”