Iubitul fiicei lui Whitney Houston, vinovat de moartea acesteia

Instanţa din Georgia, SUA, a hotărât că rapperul Nick Gordon este responsabil legal de moartea prietenei sale Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, care a murit în iulie 2015, după ce a fost găsită fără puls în cadă.

17 sept. 2016, 14:31
Iubitul fiicei lui Whitney Houston, vinovat de moartea acesteia

Reprezentanţii lui Bobbi Kristina Brown au depus o plângere de moarte ilicită, în 2015, acuzându-l pe Nick Gordon că a bătut-o pe tânără după ce ar fi luat un amestec de cocaină şi alcool, potrivit Mediafax. Reprezentanţii fiicei lui Whitney Houston au pretins că Gordon i-a dat lui Brown cocktail-ul toxic care i-a cauzat moartea.

Pe 31 ianuarie 2015, Bobbi Kristina Brown, pe atunci în vârstă de 22 de ani, a fost găsită fără semne vitale, în cadă, cu capul scufundat sub apă, în reşedinţa ei. A fost spitalizată şi plasată în comă indusă timp de mai multe luni, însă organele ei interne au cedat şi tânăra a murit în cele din urmă pe 26 iulie 2015.

Nick Gordon a fost acuzat de violenţă conjugală şi de faptul că a deturnat o parte din averea moştenită de Bobbi Kristina Brown de la mama ei, Whitney Houston.

Raportul autopsiei şi analizele toxicologice au arătat că decesul lui Bobbi Kristina Brown s-a produs prin „înecare, asociată cu un consum de droguri“, în special marijuana, alcool, sedative şi alte medicamente împotriva anxietăţii, dar şi „o substanţă derivată din cocaină“ şi morfină.

Citeşte şi: SCANDAL la înmormântarea fiicei lui Whitney Houston VIDEO