Iubitul lui Nicole Scherzinger, orgie cu 10 femei într-un hotel din Londra

Pilotul britanic de F1 a călcat pe bec într-un hotel din Londra unde s-a distrat o noapte întreagă în compania a 10 domnişoare. În tot acest timp, Nicole Scherzinger, iubita lui Hamilton, se afla la 5.000 de kilometri distanţă, la Los Angeles, cu treburi.

RomaniaTV.net
16 iul. 2012, 17:01
Iubitul lui Nicole Scherzinger, orgie cu 10 femei într-un hotel din Londra

Povestea de dragoste dintre Lewis Hamilton şi cântăreaţa americană Nicole Scherzinger se apropie inevitabil de sfârşit. Capacul a fost pus în weekend de o escapadă a pilotului englez, care s-a distrat o noapte întreagă în compania a 10 domnişoare. Lewis a scos din buzunare 3.800 de lire sterline pentru a închiria timp de câteva ore un penthouse uriaş, scrie click.ro.

„Era imens, avea o bucătărie, două băi, două dormitoare şi un salon grandios”, a povestit una dintre cele care i-au ţinut companie lui Hamilton.

La un moment dat, pilotul a deschis o şampanie cu care le-a stropit pe cele 10 fete ca şi cum ar fi câştigat o cursă de Formula 1. În acest timp, Nicole, iubita lui Hamilton, se afla la 5.000 de kilometri distanţă, la Los Angeles, cu treburi.

„Nicole e furioasă. Lewis va avea probleme mari”, a dezvăluit o sursă apropiată cântăreţei americane.

Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton s-au întâlnit prima oară la MTV Europe Awards în Munchen, în noiembrie 2007. Nicole a fost alături de Lewis atunci când britanicul a devenit campion mondial, în 2008, şi l-a însoţit de nenumărate ori la Grand Prix-uri de Formula 1. În iulie 2011, cei doi s-au logodit.