Iubitul Luizei Melencu, audiat de procurori. Fata se despărţise de el chiar înaintea dispariţiei

Publicat: Miercuri, 11 Septembrie 2019 12:20 // Actualizat: Miercuri, 11 Septembrie 2019 16:47 // Sursa: romaniatv.net

Alexandru, iubitul Luizei Melencu, a fost audiat, miercuri, la Poliţia Caracal, relatează România TV.

Foto: fanatik.ro

Potrivit România TV, iubitul Luizei Melencu, una dintre cele două fete despre care se presupune că au fost ucise de către Gheorghe Dincă, a fost audiat miercuri, timp de patru ore. Acesta a fost chemat să răspundă mai multor întrebări. Printre altele, anchetatorii au vrut să afle dacă Luiza era o iubită fidelă sau o suspecta de infidelitate.

Cei doi au fost împreună circa 3-4 luni, iar Luiza s-a despărţit de acesta chiar cu o zi înainte ca fata să dispară. Tânărul era plecat în Italia, la muncă, iar distanţa ar fi fost motivul despărţirii dintre cei doi.

Tonel Pop: "La dosar, există numai probe despre faptul că Luiza este în viaţă" VIDEO

Familia Luizei a povestit că adolescenta şi Alexandru se știau de când erau copii, părinții lor se cunoscuseră în Italia, unde erau cu toții la muncă.

"Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat", spune Ioana, prietena Luizei. "Ea ar fi vrut să se vadă cu el și în timpul săptămânii, dar Alex îi spunea că nu are timp să vină la Craiova. Știu că bunicul ei n-a fost de acord de la început cu relația lor", mai spune prietena ei.

"Alex are vreo 20 de ani. Erau împreună și venea aici s-o vadă. Cu mașina, o lăsa în fața porții și stăteau la ea în cameră vreo 2-3 ore", povestește mama Luizei.

"În sufletul ei, avea ceva pentru el", completează Ioana. "Dar el era pe jumătate țigan, iar ea – româncă și cred că și-a dat seama că n-au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună."

"Numai că sâmbătă, cu o zi înainte să dispară, m-a anunțat că s-a despărțit de el", mărturisește prietena Luizei. "Mi-a zis nu mai simt eu că trebuie să fiu cu el. El era plecat în Italia și s-au despărțit prin mesaje pe Facebook. Atunci au șters de pe Facebook și toate pozele în care erau împreună. Mai întâi ea, apoi el."

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7790
RON
27 Jan
noapte -1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H