Iubitul secret al Lidiei Buble a semnat cu Antena 1. La ce emisiune va apărea bărbatul

Iubitul secret al Lidiei Buble a semnat cu Antena 1. La puţin timp după despărţirea cântăreţei de Răzvan Simion, s-a scris că artista ar fi avut o idilă cu Costin, fratele Elenei Gheorghe, informație care nu a fost confirmată de niciunul dintre ei.

20 aug. 2022, 21:40
Iubitul secret al Lidiei Buble a semnat cu Antena 1. La ce emisiune va apărea bărbatul
Iubitul secret al Lidiei Buble a semnat cu Antena 1

Iubitul secret al Lidiei Buble a semnat cu Antena 1. Costin Gheorghe, căci despre el este vorba, este fost fotbalist și fost concurent la Survivor România, în perioada în care reality show-ul se difuza la Kanal D.

Citește și: Lidia Buble a furat din supermarket. Dezvăluirile şocante făcute de artistă: „Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă”

Iubitul secret al Lidiei Buble a semnat cu Antena 1

Acesta a apărut în emisiunea Splash! Vedete la apă, alături de Cătălin Cazacu, cu care pare a fi bun prieten. Astfel, producătorii i-au adus împreună în aceeași ediție și este posibil ca și în viitor să mai fie parte a aceluiași proiect, scrie Vbiz.ro.

Naomi Hedman, Cezara Cristescu, Natalia Mateuț, Costin Gheorghe, cel despre care s-a spus că ar fi fost iubitul secret al Lidiei Buble, Victor Slav și Cătălin Cazacu și-au depășit limitele atât la antrenamentele celui mai răcoritor show al verii, dar și în seara competiției.

Nea Mărin a avut parte de o surpriză din partea ultimilor trei concurenți, care au pregătit un dans popular. „Nea Mărine, s-a și lucrat, dar avem şi o coregrafie ca la carte“, a spus Victor Slav, iar Cătălin Cazacu a dat startul momentului: „Tot timpul mi-am dorit să spun asta: Maestre, muzica!“.

Lidia Buble a semnat cu Pro TV

Artista a făcut un super show la Asia Express, unde a participat alături de sora ei, Estera. Fanii cântăreţei se vor bucura foarte tare de noua veste, pentru că idolul lor va apărea la o nouă emisiune, de această dată, la postul concurent.

Pro TV-ul a început deja să facă ultimele pregătiri pentru noul sezon al emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar lista concurenților este cât se poate de surprinzătoare. Prezentatori vor fi Adela Popescu și Cabral, iar printre numele vehiculate ale concurenților se numără Lidia Buble, fostul fotbalist Giani Kiriță, Alexandra Ungureanu, dar și Ioana Filimon.

Proiectul se va filma de data aceasta în Republica Dominicană și nu în Africa. Concurenții vor pleca în noua aventură, duminică, pe 24 iulie.