Cum arată, de fapt, Lidia Buble, naturală și fără filtre de înfrumusețare. Artista s-a afișat nemachiată FOTO

Lidia Buble a renunțat la toate produsele de makeup și la filtrele de înfrumusețare, apoi s-a afișat complet naturală și nemachiată pe reţelele de socializare. Fanii au reacţionat imediat, iar părerile lor sunt împărţite.

15 iun. 2022, 12:10

Cum arată, de fapt, Lidia Buble, naturală și fără filtre de înfrumusețare. Vedeta este destul de activă în mediul online şi împărtășeşte tot timpul cu fanii diferite imagini sau momente importante din viața ei privată. Acum, artista s-a afișat așa cum rar a fost văzută de către fani! „Fără machiaj astăzi!”, a spus Lidia Buble în dreptul fotografiilor.

Lidia Buble, schimbare radicală de look! Artista a renunțat la culoarea blondă a părului. Cum îi stă acum FOTO

Lidia Buble a demonstrat că nu arăta bine doar atunci când este machiată, ci și atunci când este complet naturală.  Fanii au lăaudat-o când au văzut ce trăsături frumoase are și cât de drăguță este nemachiată. Şi dacă alte vedete care s-au afișat de-a lungul timpului fără machiaj și filtre de înfrumusețare au intervenit cu schimbări la nivelul feței, fie prin acid hialuronic, botox, fațete, cât și prin operații estetice, Lidia Buble este o excepție, fiindcă ea s-a afișat complet naturală. Vedeta nu are operații estetice și nici schimbări la nivelul feței!

Dieta cu care Lidia Buble a dat jos 15 kilograme. Face multe sacrificii, dar nu renunţă la un singur lucru

„Și nu, nu am nimic băgat în buze. Sunt naturale de la Tata. Ăsta este un subiect foarte sensibil. Știți deja părerea mea. Eu sunt adepta trupurilor naturale, dar dacă operațiile estetice vă fac să vă simțiți mai bine și vă dau mai multă încredere în voi, faceți atunci”, a scris Lidia Buble,, acum ceva vreme, pe Instagram. Artista a dezvăluit şi cum şi-a reglat greutatea: „Cel mai mult am avut 60 de kg. Eram o femeie cu forme, dar acum cântăresc 47-48 de kg. Înainte nu aveam timp să mănânc sănătos și consumam mereu foietaje, însă acum am mai mult timp pentru imaginea mea și mănânc sănătos”.