Iulia Albu șterge pe jos cu Măruță, după ce Eva a apărut în filmul „Tati part-time”: „Vorbim despre un copil. Am fost însă oripilată”

Iulia Albu a lansat un atac dur la adresa lui Cătătlin Măruță, după ce acesta și-a filmat fiica, încurajând-o să folosească creme de față la vârsta de opt ani.

14 ian. 2024, 14:45
Iulia Albu șterge pe jos cu Măruță, după ce Eva a apărut în filmul „Tati part-time”: „Vorbim despre un copil. Am fost însă oripilată”
Iulia Albu îl critică pe Cătălin Măruță pentru felul în care se comportă cu Eva

Iulia Albu este și ea mamă. Are o fiică de 14 ani, pe Mikaela, care în prezent se pregătește pentru admiterea la liceu. Cu toate astea, vedeta este foarte zgârcită cu aparițiile publice ale adolescentei.

„Fiecare își promovează copilul așa cum consideră de cuviință. Faptul că eu nu cred și nu am crezut niciodată în expunerea exagerată a fiicei mele de la vârste fragede, este o alegere personală și atât. Copilăria trebuie trăită la momentul potrivit și, așa cum și eu am avut o copilărie frumoasă și am avut libertatea de a fi copil, mi-am dorit același lucru pentru fiica mea”, a declarat Iulia Albu, pentru Cancan.

Citește și: Eva Măruță și-a uimit părinții. La 14 ani vrea să se mute de acasă: „David a spus că se mută la 16”. Cum au reacționat Andra și Cătălin Măruță

Din postura de părintre, stilista a a lansat un atac la adresa lui Cătălin Măruță și spune că a fost oripilată de atitudunea prezentatorului.

„Văd zilele acestea foarte mult hate-uri și acuzații de nepotism. Fondate sau nu, vorbim despre un copil. Am fost însă oripilată să văd cum acest copil de 8 ani este filmat de tatăl ei în timp ce își face “skin routine”. Și aș vrea să fie foarte clar că așa ceva este îngrijorător. Un copil de 8 ani nu are de ce să fie încurajat să folosească creme de față. Și în niciun caz nu ar trebui sugerat că așa ceva ar fi normal.

Această glamourizare a absurdului poate naște monștri. Și cred că există o responsabilitate cel puțin teoretică a celor care orchestrează aceste scene de un ridicol grotesc.

Faptul ca a fost distribuită într-un film nu mi se pare o problemă, în sine. Nu este nici primul, nici ultimul copil de vedetă care are anumite oportunități”, a mai spus Iulia Albu.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, demolați pe TikTok de o influenceriță, după ce fiica lor, Eva Măruță, a fost criticată pentru rolul din filmul „Tati part-time”: „E bună atenția, dar când atenția e puțin negativă n-o mai vrem”