Iulia Albu, 39 ani, s-a pozat în costum de baie. Comentariile au apărut imediat: „O doamnă nu se fotografiază cu picioarele desfăcute”

Iulia Albu a stârnit controverse pe reţelele de socializare, după ce a postat o imagine cu ea în costum de baie. Vedeta apare în mai multe ipostaze, mai puţin apreciate de unii fani, pe care le consideră inadecvate pentru o doamnă.

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 11:51

Deși a menționat că nu îi place să se dezbrace pe plajă, iată că Iulia Albu a făcut-o totuși. La 39 de ani, fashion editorul arată foarte bine.

Zici că ti-ai pus lacăt jos/ O doamna cu bune maniere nu se fotografiază cu picioarele desfăcute ! Arați f bine ești superba mai ales la fata , un chip de înger rar întâlnit , dar totuși… Ce este prea mult este prea multă!/ Costumul îți vine foarte bine Iulia! Ești pur și simplu minunata!/ Așa trebuie să fie și la cafeaua de dimineață„, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Citeşte şi: Iulia Albu, primele declaraţii despre IUBIT. Cine este bărbatul misterios din viaţa ei

Printre vedetele autohtone care nu se dezbracă niciodată la plajă și, evident, se feresc pe cât posibil de razele soarelui se numără și Iulia Albu. Motivul, după cum se poate vedea și din fotografii, nu are legătură cu vreun complex fizic, ci este de altă natură.

Iată ce declara fashion editorul Iulia Albu, cu ceva vreme în urmă, într-un interviu pentru perfecte.ro: „Eu oricum la soare stau acoperită din cap până în picioare, nu îmi place să fac plajă, nu stau niciodată la soare fără protecție maximă. În plus, am grijă să nu mă bronzez, pentru că mie îmi place pielea mea albă!”.

Iulia Albu a împlinit recent 39 de ani

Iulia Albu a împlinit pe 28 iulie 2020 frumoasa vârstă de 39 de ani. Vedeta a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care a împărtăşit prietenilor virtuali ce lecţii a învăţat până acum, dar şi dorinţele pentru ziua ei de naştere.

Astăzi este ziua mea. Până la această vârsta pot spune că am învățat câteva lucruri.

  1. Plantele vii cu siguranță nu sunt specialitatea mea. Dovadă clară, pinul uscat din spatele meu. Îl țin, încă, pentru că din același pământ a răsărit o buruiană cu superbe flori roz de care m-am îndrăgostit iremediabil.
  2. Nimeni nu îți poate dicta ce decizii să iei. Cu toate acestea, sunt momente când este bine să asculți sfaturile părinților tăi.
  3. ESTE ÎNTOTDEAUNA Ok să fii TU. Chiar dacă ai soarele în ochi și nu vei face cele mai reușite fotografii.
  4. Viața fără puțină dramă devine o comedie proastă. Și mie nu mi-au plăcut niciodată comediile proaste.
  5. Broccoli-ul nu este leguma mea.

Astăzi vreau doar să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți aproape.  De mâine, pregătiți-vă de spam cu fotografii cocoțată pe tocuri, cu coroane, pene, găini și curci…” (Citeşte AICI continuarea mesajului)