Iulia Albu a comentat rochiile de mireasă purtate de Teodora Becali. Aşa ceva n-a mai spus despre nimeni!

Iulia Albu a rămas impresionată de alegerea făcută de Teodora Becali în privinţa celor două rochii de mireasă purtate la nunta cu Mihai Theodor Mincu.

17 oct. 2019, 17:40
Iulia Albu a comentat rochiile de mireasă purtate de Teodora Becali. Aşa ceva n-a mai spus despre nimeni!

Iulia Albu, celebră pentru exigenţa sa, a felicitat-o pe fiica lui Gigi Becali.

EXCLUSIV Gigi Becali, detalii-bombă despre NUNTĂ. Ce zestre i-a dat Teodorei: „Eu sunt împăratul României!”

„Teodora Becali a marcat o apariție de real bun gust si de o medestie de care puține persoane cunoscute sau avute dau dovadă. Ador faptul că a ales o rochie complet  căptușită în așa fel încât să mimeze nuditatea fără a da vreun pic în vulgar, cât și machiajul perfect potrivit fizionomiei ei”, a declarat Iulia Albu pentru Viva!.

Imagini SECRETE filmate la nunta fiicei lui Gigi Becali. DETALIILE PICANTE care nu s-au văzut la TV VIDEO

„Mi-au plăcut ambele rochii și, deși consider că ar fi putut să găsească un accesoriu mai fericit pe care să îl folosească pe post de tiara, nu pot să neg faptul că este una dintre cele mai bune apariții ale anului. Felicitări atât ei, cât și lui Gigi Becali care, de asemenea, a avut o apariție impecabilă. Aud că este un dansator mai puțin înzestrat, dar asta nu voi comenta”, a mai spus Iulia Albu.

Gigi Becali, lovitură teribilă primită după NUNTĂ. Chiar fiica sa, Teodora, i-a dat VESTEA DUREROASĂ

„Țin să punctez de asemenea și alegerea extrem de inspirată a ținutelor domnișoarelor de onoare, într-un roz pudrat, extrem de fin, deloc epatant, care nu au făcut altceva decât să pună în valoare pe mireasă. Teodora a fost cu siguranță cea mai reușită apariție de la eveniment, nimeni nereușind să o detroneze”, a încheiat Iulia Albu.