EXCLUSIV Gigi Becali, detalii-bombă despre NUNTĂ. Ce zestre i-a dat Teodorei: "Eu sunt împăratul României!"

Publicat: Luni, 14 Octombrie 2019 18:06 // Actualizat: Luni, 14 Octombrie 2019 18:06 // Sursa: romaniatv.net

Gigi Becali a oferit primele detalii despre nunta fiicei sale, Teodora, la România TV. Latifundiarul a negat că le-ar fi dat mirilor un milion de euro şi a dezvăluit zestrea pe care i-a dat-o celei mai mari dintre fiicele sale.

Gigi Becali a precizat că nu a dat un miliion de euro ca dar de nuntă.

"Nu am dat nici un milion de euro! Nu trebuie să le dau eu bani la copii, cum să-i dau eu un milion, toată averea e a fetelor mele, împărţită! Păi, eu pentru cine am făcut avere? Să o iau la groapă eu? Dacă vor moşteni tot ce am, pentru ce să le dau un milion de euro... daca toţi banii sunt ai lor, ele să îmi dea mie", a spus Gigi Becali la România TV.

"Au bani ele de mici! Le-am dat să-şi facă toate poftele, să ducă lipsă de nimic, niciodată! Luna de miere? Ştiu ei mai bine, au bani, au şcoală mai multă, ştiu mai bine ca mine unde să se ducă", a mai spus milionarul din Pipera.

Imagini SECRETE filmate la nunta fiicei lui Gigi Becali. DETALIILE PICANTE care nu s-au văzut la TV VIDEO

Gigi Becali a recunoscut însă că a dat 15.000 de euro la chelneri: "Am dat la ospatari, nu ştiu... 15.000 de euro, ca să se bucure, că mai bine fac o jertfă pentru oameni care s-ar bucura pentru 200 de euro mai mult decât noi pemtru nuntă. Sunt copiii care cîştiga 200 de lei pe lună şi daca le dau 1.000 de lei e bucurie să ducă acasă. Şi atunci eu fac milostenie pentru fetele mele, Maica Domnului, aşa fac tot ce fac, fac pentru ele".

Întrebat dacă îşi respectă promisiunea că se va retrage în munţi după ce îşi mărită fetele, Gigi Becali a dat-o la întors: "Mă retrag dacă mă lasă nevasta, eu mă retrag după ce le mărit să vad şi nepoţii, trebuie să mă lase nevasta, nu pot de capul meu".

Gigi Becali, lovitură teribilă primită după NUNTĂ. Chiar fiica sa, Teodora, i-a dat VESTEA DUREROASĂ

"A fost o nuntă frumoasă, m-am bucurat tare, toţi au spus că a fost cea mai frumoasă nuntă la care au fost, mă mândresc că trebuia să fac o nuntă ca Becali, nu? Aţi văzut ce am zis acolo, că ele sunt prinţese şi fete de împărat, că eu psunt, pentru România sunt împărat, chiar dacă nu am coroană, aşa m-a lăsat Dumnezeu, împărat. Îl vezi pe altul în România împărat în locul meu? Eu n-am nevoie de preşedinte, eu sunt împărat", a mai spus Gigi Becali la România TV.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Gigi Becali nunta Gigi Becali nuntă teodora becali Teodora Becali zestre
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7759
RON
19 Nov
noapte 11 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H