Iulia Albu a desfiinţat-o pe Cleopatra Stratan. Ce a spus despre ținuta pe care artista a purtat-o la nuntă FOTO

Iulia Albu a analizat ținutele pe care Cleopatra Stratan și Edward Sanda le-au purtat la nunta lor. Și Virgil Mănescu a vorbit despre ținutele celor doi.

06 iun. 2022, 18:05
Iulia Albu a desfiinţat-o pe Cleopatra Stratan. Ce a spus despre ținuta pe care artista a purtat-o la nuntă FOTO
Iulia Albu a desfiinţat-o pe Cleopatra Stratan

Iulia Albu a desfiinţat-o pe Cleopatra Stratan. În cadrul ediției de sâmbătă seară a emisiunii Poliția Modei, de la Antena Stars, Iulia Albu l-a avut invitat pe Virgil Mănescu, iar cei doi au vorbit despre ținutele vedetelor de la nuntă. Criticul de modă a venit şi cu un sfat pentru tinerele care poartă ochelari la evenimente: „Să încercați să nu semănați cu Dexter!”.

Iulia Albu, atac dur la adresa Cleopatrei Stratan

„Este alegerea ei, fiecare mireasă se vede într-un fel. Dacă vrei așa o rochie cred că puteau să lipsească acele aplicații din dantelă care o fac să arate ca un furou. Din punct de vedere al ochelarilor care îi poartă… Atunci când purtați ochelari puteți avea o pereche pentru zi de zi și o pereche pentru un evenimente. Perechea pentru evenimente trebuie să fie cu ramă metalică. De ce? Pentru că este mai puțin vizibilă și vă încadrează mult mai bine trăsăturile. Trebuie să încercați să nu semănați cu Dexter, deși Dexter este unul dintre personajele mele preferate, pentru că este un eveniment special, nu puteți să vă duceți cu ochelarii pe care îi purtați la bibliotecă”, a spus Iulia Albu la Antena Stars.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, anunţ neaşteptat la 6 luni de la nuntă. Este bomba anului în showbiz!

La rândul său, Virgil Mănescu şi-a expus şi el părerea despre ținutele purtate la nuntă de Cleopatra Stratan și Edward Sanda. „Papionul lui Edward Sanda este supradimensionat pentru fizionomia lui și cămașa este mult prea largă. În cazul gulerului cămășii, regula spune că degetul trebuie să intre forțat un pic. Rochia este total nepotrivită pentru o petrecere, nu neapărat greșită, dar bretelele ar trebui să se poarte în alte contexe, dar este un cuplu foarte frumos”, a declarat Virgil Mănescu.

Cleopatra Stratan, primele declaraţii despre sarcină: „Numele rămâne secret”

Cleopatra Stratan, 19 ani, şi Edward Sanda, 24 de ani, au avut parte de o nuntă de vis în luna august a anului trecut, iar acum au vorbit în premieră despre apariţia unui copil în viaţa lor.