Cleopatra Stratan, primele declaraţii despre sarcină: „Numele rămâne secret”

Cleopatra Stratan, primele declaraţii despre sarcină. Artista şi soţul eu, Edward Sanda, s-au căsătorit în urmă cu un an şi se declară extrem de fericiţi împreună. Cei doi s-au îndrăgostit în urma unei colaborări muzicale, iar, de atunci, sunt de nedespărțit.

06 iun. 2022, 08:24
Cleopatra Stratan, primele declaraţii despre sarcină: „Numele rămâne secret”
Cleopatra Stratan, primele declaraţii despre sarcină

Cleopatra Stratan, primele declaraţii despre sarcină. Deși Cleopatra abia împlinise 18 ani când i-a spus „da!” lui Edward, se pare că nu a fost deloc speriată de rolul de soție. Spune că îşi doreşte foarte tare şi un copil, însă consideră că nu este încă momentul, vor să se mai bucure de viaţă.

Citeşte şi: Cleopatra Stratan, secretul siluetei sale de invidiat. Cum se întreține artista la 19 ani: „Nu prea mănânc”

Cleopatra Stratan, primele declaraţii despre sarcină

Chiar dacă cei doi au discutat foarte mult despre acest pas, în prezent, altele sunt prioritățile lor. „Nu sunt însărcinată. Țin să precizez asta. Vreau să mai copilărim, însă va veni și vremea unui copil. Ne dorim foarte mult asta”, a declarat Cleopatra Stratan pentru Impact.ro.

Deşi nu se va întâmpla prea curând, Edward a mărturisit că îşi doreşte foarte tare să aibă o fetiță. „Mi-ar plăcea să fie fetiță. Numele nu vi-l voi spune, rămâne încă secret”, a declarat Edward Sanda pentru sursa menționată.

Fiica celebrului Pavel Stratan a dezvăluit cum este relaţia sa cu Edward Sanda. „Legat de cucerire, mai bine îl întrebați pe Edward, el știe cel mai bine ce l-a atras la mine. Totuși nu am avut ca scop să îl cuceresc într-un fel anume, am fost doar eu însămi! Nu am fost niciodată geloasă pe Edward și cu atât mai puțin să mă gândesc cum să îl țin departe de tentații. Atâta timp cât există respect, iubire și încredere reciprocă, dispar aceste dubii.

A iubi un om din tot sufletul nu este un truc într-o relație de lungă durată. Ne cunoaștem atât de bine încât, uneori, nu trebuie să vorbim pentru a ne înțelege. Edward este omul pe care îl simt de la kilometri și cu ochii închiși. Și nu, n-avem nevoie de teste de relație ca să ne descoperim unul pe celălalt”, a spus Cleopatra Stratan.