Iulia Albu a împlinit 41 de ani. Vedeta nu poate fi lângă fiica şi iubitul ei: „Este pentru prima oară când nu sunt lângă cei dragi”

Iulia Albu a împlinit 41 de ani. Chiar dacă este destul de dură în ceea ce priveşte ţinutele şi apariţiile vedetelor, se bucură de o comunitate numeroasă pe reţelele de socializare, care îi apreciază munca, dar şi personalitatea.

28 iul. 2022, 22:55

Iulia Albu a împlinit 41 de ani. Vedeta a susținut că, anul acesta, își va petrece ziua de naștere la Bacău, unde au loc filmările pentru emisiunea Splash! Vedete la apă. Este pentru prima oară când nu se află alături de cei dragi, însă, zilele următoare, i se vor alătura fiica și partenerul ei pentru a sărbători așa cum se cuvine.

Citeşte şi: Ce a făcut-o pe Iulia Albu să cheme poliția în mijlocul nopții: „Li se dă amendă”

Iulia Albu a împlinit 41 de ani

Anul aceasta, ziua mea de naștere se întâmplă la Bacău pentru că aici filmăm noul sezon al proiectului Spalsh! Vedete la apă. Este pentru prima oară când, de ziua mea, nu voi fi alături de cei dragi. Zilele următoare, îi aștept pe Mikaela și pe iubitul meu alături de mine pentru a sărbători cum se cuvine.

Ultimul an mi-a adus, din punct de vedere profesional, mult mai mult decât aș fi îndrăznit să visez și pentru asta le sunt recunoscătoare echipelor cu care am avut privilegiul să lucrez în Antena 1 și Antena Stars. Vom construi, în continuare, proiecte minunate. Splash! Vedete la apa, I.A. cu stil, Poliția modei și surprizele abia încep.

Cea mai mare bucurie pentru mine este să îmi strâng în brațe fetița, iubitul și părinții. Sunt recunoscătoare pentru toate lecțiile pe care le-am primit până acum. Am avut atât de mult de învățat din tot ce s-a întâmplat în viața mea și sunt pregătită pentru tot ceea ce urmează”, a declarat Iulia Albu pentru Viva.ro.

La ce aliment a renunţat Iulia Albu

Vedeta nu consideră că face un sacrificiu pentru că nu mai consumă zahăr, ci are grijă de sănătatea şi corpul ei. Nu doar zahărul l-a scos din alimentaţie, ci şi glutenul. „Aș putea să spun o poveste cum că eu nu fac nimic, sunt așa dimineața când mă trezesc, dar tu m-ai văzut dimineața când mă trezesc, așa că n-ar funcționa. (râde – n.r.). Adevărul este că am renunțat la zahăr, am renunțat la gluten și fac foarte mult sport.

Nu consider asta ca un sacrificiu, este ceva ce trebuie să faci în general pentru a avea grijă de tine. Regula, din punctul meu de vedere, este ca atunci când te trezești dimineața și te privești în oglindă să crezi și să simți despre tine că ești perfectă”, a declarat Iulia Albu, pentru Ciao.ro.