Ce a făcut-o pe Iulia Albu să cheme poliția în mijlocul nopții: „Li se dă amendă”

Iulia Albu nu mai poate dormi liniștită noaptea așa că s-a văzut nevoită să cheme poliția. Creatoarea de modă a povestit toată întâmplarea în mediul online.

09 iul. 2022, 18:46
Ce a făcut-o pe Iulia Albu să cheme poliția în mijlocul nopții: „Li se dă amendă”

Fosta soția e lui Mihai Albu a chemat poliția în miez de noapte pentru că nu se mai poate odihni deloc din cauza zgomotului din jurul casei unde locuiește.

Iulia Albu a chemat poliția. Iată care este motivul

Deranjată de sunetul provocat de lucrările unor muncitori, Iulia Albu nu a mai răbdat și a apelat la ajutorul autorităților. Criticul de modă s-a destăinuit fanilor de pe Instagram, acolo unde a publicat un filmuleț, anunțând că este dispusă să ia măsuri imediate.

„Seara buna dragii mei! În cazul în care credeați că poate să fie liniște, nu se poate. În miez de noapte se sapă, se lucrează de zor, se troncăne. Dar de ce să dormim noi la orele astea? Am chemat din nou Poliția.

Citește și: Adelina Pestriţu, făcută praf de Iulia Albu: „O rochie albă, cu care mături pe jos”

Uite ce hărnicuți sunt ei, harnicii de ei. Mă întreb oare câte amenzi trebuie să ia oamenii ăștia ca să știe că nu se lucrează la orele astea și în anumite intervale orare?”, s-a destăinuit Iulia Albu pe rețelele de socializare.

Totodată, Iulia Albu spune că a luat această măsură radicală pentru că nu a reușit mai multe nopți la rând să închidă un ochi:

„Acești oameni sunt obligați de alți oameni, care le sunt șefi, să muncească la orele astea, în miez de noapte, repet. (…) Așteptăm răbdători să vină Poliția ca să putem să dormim, fiindcă unii dintre noi se trezesc la 5 ca sa muncească.

A venit Poliția, foarte mulțumită de ei. Au venit chiar repede! (…) Li se dă amendă, li se oprește activitate si dormim si noi. Așa se face”, a spus Iulia Albu într-un Instastory.

La ce aliment a renunţat Iulia Albu pentru a își menține silueta

Are 40 de ani şi se poate lăuda cu o siluetă suplă. Pe lângă faptul că o ajută şi gena, criticul de modă are un stil de viaţă sănătos şi face multă mişcare, pentru a fi în formă. Nu ţine o dietă strictă, însă mărturiseşte că nu mai consumă zahăr.

„Aș putea să spun o poveste cum că eu nu fac nimic, sunt așa dimineața când mă trezesc, dar tu m-ai văzut dimineața când mă trezesc, așa că n-ar funcționa. (râde – n.r.). Adevărul este că am renunțat la zahăr, am renunțat la gluten și fac foarte mult sport.

Citește și: Iulia Albu o face praf pe Andreea Tonciu: „Paris Hilton după o noapte de beţie”

Nu consider asta ca un sacrificiu, este ceva ce trebuie să faci în general pentru a avea grijă de tine. Regula, din punctul meu de vedere, este ca atunci când te trezești dimineața și te privești în oglindă să crezi și să simți despre tine că ești perfectă”, a declarat Iulia Albu, pentru Ciao.ro.