Iulia Albu, acuzaţii GRAVE pe Facebook la adresa Prinţesei Lia şi a Anamariei Ferentz

Iulia Albu nu ştie ce să mai facă pentru a atrage din nou atenţia presei. În ultima sa apariţie din cadrul emisiunii WoWBiz, Iulia Albu a analizat câteva ţinute ale celor mai importante vedete din lumea bună a Capitalei. Printre acestea se numără Anamaria Ferentz şi Prinţesa Lia.

RomaniaTV.net
09 mart. 2015, 13:19

Anamaria Ferentz alături de Prinţesa Lia şi alte câteva zeci de vedete şi persoane cunoscute din ţară şi-au dat întâlnire la un eveniment cu ştaif din Capitală. Pentru că mereu ţinuta este cea care face diferenţa, invitaţii au hotărât să impresioneze prin alegerile făcute şi au optat fie pentru articole vestimentare sofisticate, fie pentru unele simple şi de efect.

Din păcate, nu toate vedetele au fost la înălţimea aşteptărilor, iar acest lucru a fost taxat de către celebra Iulia Albu, care a analizat în întregime ţinutele tuturor invitaţilor. Cele mai comentate ţinute au fost fără doar şi poate, cea a Prinţesei Lia şi a Aneimaria Ferentz. Dacă, look-ul Prinţesei Lia a fost impecabil, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre ţinuta aleasă de Anamaria Ferentz.

„La Prinţesa Lia îmi place că se păstrează în zona artistocrată, curată, potrivită pentru orice eveniment. Rochia o avantajează, nu îi văd sutienul, arată impecabil. Primeşte trofeul WOW”, a spus Iulia Albu cu privire la ţinuta Prinţesei Lia.

„Dacă lua o rochie din Obor arăta mai bine. Materialul poate ar arăta bine cu alt croi. Parcă ar fi o naţă de la ţară. De ce Dumnezeu cineva care are peste 30 de ani poartă o cordeluţă şi se machiază ca o vampă. Primeşte trofeul BAU!”, a declarat Iulia Albu la WoWBiz despre Anamaria Ferentz.

Însă, mai mult decât atât, Iulia Albu nu s-a rezumat doar la aceste comentarii din timpul emisiunii, ci a scris şi pe pagina sa de Facebook un mesaj cu adevărat dur, adresat nu doar inculpatelor, ci şi tuturor doamnelor care fac astfel de greşeli.

„Ce face diferenţa dintre două cârpe? ATITUDINEA. Două rochii care ar fi putut fi executate de orice croitorie de la colţul blocului, una cu aparenţa unei draperii, alta salvată în ultimul moment de atitudinea purtătoarei. ZERO CREATIVITATE, ZERO VALOARE ESTETICă, ZERO INOVAŢIE. Viitorul se anunţă sumbru…”, a scris Iulia Albu pe contul ei de socializare.