Scandal în showbiz. Iulia Albu, comentarii acide la adresa Antoniei. Ce a putut să spună despre iubita lui Alex Velea

Antonia este considerată una dintre cele mai sexy artiste din România, dar nu este, totuși, pe placul tuturor. Iulia Albu a folosit cuvinte dure la adresa iubitei lui Alex Velea.

06 iul. 2020, 15:24
Scandal în showbiz. Iulia Albu, comentarii acide la adresa Antoniei. Ce a putut să spună despre iubita lui Alex Velea

Iulia Albu a făcut, recent, pe o reţea de socializare, comentarii acide despre Antonia, pe care o condieră „o femeie frumoasă și cam atât”. Motivul care a stârnit-o pe Iulia Albu a fost manichiura pe care o avea Antonia într-o reclamă la bijuterii.

Iulia Albu vinde cele mai scumpe măşti de protecţie din România! Cum arată masca din bumbac de 250 de lei: „Prostia e nemuritoare”

„Antonia „o arde” prost cu manichiură nefăcută de minim o luna într-o reclamă la bijuterii cu diamante. Da, Antonia este o femeie frumoasă cu o manichiură urâta şi cam atât. Ce vinde? Diamante. Cică. Sub sloganul „este momentul tău să străluceşti şi să te simţi frumoasă”, femeile din România, cărora mai nou li se spune prin reclamă pe tv că nu este necesar să pună vată peste absorbant, ar trebui probabil să înţeleagă că este ok să îşi facă manichiură o dată la două luni atâta timp cât arată că Antonia şi poartă diamante. Şi, bineînţeles, când le găteşte Alex Velea fiecare clătită în altă tigaie. Sau cum?”, a scris Iulia Albu.

Iulia Albu, primele declaraţii despre IUBIT. Cine este bărbatul misterios din viaţa ei

Antonia nu i-a dat, cel puțin deocamdată, replica Iuliei Albu, însă internauții au lăsat zeci de comentarii la adresa postării criticului vestimentar.