Iulia Albu, apariţie inedită la iUmor. S-a îmbrăcat în rochie de mireasă şi i-a luat la „roast” pe Bendeac, Delia şi Cheloo

Iulia Albu a îmbrăcat rochia de mireasă şi a urcat pe scena iUmor pentru a-i lua la "roast" pe Mihai Bendea, Delia şi Cheloo. Cei trei juraţi au fost impresionaţi de prestaţia designerului.

12 dec. 2021, 22:35
Iulia Albu, apariţie inedită la iUmor. S-a îmbrăcat în rochie de mireasă şi i-a luat la „roast” pe Bendeac, Delia şi Cheloo

Iulia Albu s-a numărat printre invitaţii speciali care au urcat pe scena iUmor duminică seară. Designerul a reuşit să-i impresioneze pe cei trei juraţi atât prin glumele acide, cât şi prin ţinuta sa specială.

Iulia Albu, apariţie inedită la iUmor. Mihai Bendeac: „Am crezut că mă cere în căsătorie”

Citeşte şi Bat clopote de nuntă! Iulia Albu şi iubitul ei se pregătesc să facă pasul cel mare. „Este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele”

Celebra creatoare de modă şi-a făcut apariţia pe scena iUmor îmbrăcată în rochie de mireasă. Cel care a ajutat-o cu trena a fost chiar Şerban Copoţ.

„Am venit să vorbim despre femei!’, le-a spus Iulia celor trei juraţi.

Ţinuta specială pe care a purtat-o creatoarea de modă l-a uimit pe Mihai Bendeac. Actorul a crezut că va fi cerut în căsătorie de cunoscuta creatoare de modă.

„La un moment dat a rămas într-o rochie de mireasă, dar nu înţelegeam ce scrie pe ea. Am crezut prima dată că vrea să mă ceară în căsătorie, pe cuvântul meu de onoare’, a mărturisit Bendeac, potrivit A1.ro. 

“Am simțit brusc dragoste, bucurie, am simțit cum se topește și îl adunîm de pe jos așa într-o stare lichidă”, a spus Delia despre Mihai, care o privea cu admirație pe Iulia Albu.

Cei trei juraţi nu au scăpat de glumele acide pe care creatoarea de modă le-a făcut la adresa lor.

“Iar Mihai se visa personaj în basmul Cenușăreasa doar ca să bea din pantoful ei”, a zis designerul. Replica acesteia a stârnind hohote de râs printre juraţi.

“Frumos, frumos, elegant”, a reacţionat Mihai Bendeac.

Reamintim că în urmă cu trei ani, Iulia Albu l-a criticat pe Bendeac după ce a analizat forografiile cu acesta. Creatoarea de modă a comentat ironic obsesia lui Bendeac de a-și face selfie-uri în lift.

„Mihai Bendeac „Jurnalulunuiburlac’, dragul de el, a dat în patima selfie-urilor în lift. Total imprevizibil pentru el, aș spune. Nu-l regăsesc deloc în această ipostază cvasipițiponcistică’, spunea la acea vreme creatoarea de modă.

De-a lungul timpului, nici Delia nu a scăpat de criticile Iuliei.

„Perioada Deliei nu a fost productivă stilistic, dar a fost necesară. A preferat mult timp ținutele cu fuste scurte, care să lase la vedere, dar să nu fie vulgare. Acum sunt demodate, dar atunci făceau furori. Are și zonă de nașă, arată bine cum vrea ea. Mă bucur că a renunțat la ombre, acest stil de a îți vopsi părul. Acum e într-un moment bun stilistic, nu trebuie să facă atât de mult efort pentru a fi un icon, este deja. Delia de acum nu se mai simte forțată să pozeze în lady sau cu tocuri, se simte bine și sport. Bravo!’, spunea designerul la emisiunea lui Măruţă.

Printre invitații speciali ai emisiunii iUmor de duminică seară s-au mai numărat şi George Buhnici, Zannidacge, Marina Almășan, Mihai Ban.

Citeşte şi Iulia Albu răbufneşte după ce fiica ei a fost expusă la Covid-19: „Mi-a fugit efectiv pământul de sub picioare”