Iulia Albu, apariţie spectaculoasă la Stand-Up Revolution: „Surpriză!”

Iulia Albu, apariţie spectaculoasă la Stand-Up Revolution. Designerul a acceptat invitaţia de a participa în cel mai nou sezon al emisiunii de la Antena 1, iar momentul a amuţit pe toată lumea încă de când a păşit pe scenă.

03 nov. 2022, 23:41
Iulia Albu, apariţie spectaculoasă la Stand-Up Revolution: „Surpriză!”
Iulia Albu, apariţie spectaculoasă la Stand-Up Revolution

Iulia Albu, apariţie spectaculoasă la Stand-Up Revolution. Vedeta a venit cu un moment savuros de stand-up şi o tinută care i-a dat impresionat pe juraţi. A pășit pe scenă ca și cum era pe unul dintre cele mai importante catwalk-uri din lume, iar publicul a aplaudat-o îndelung.

Citeşte şi: Ce spune Iulia Albu despre iubita fostului soţ. Nimeni nu se aştepta la asta: „Pentru mine este profund deranjant”

Iulia Albu, apariţie spectaculoasă la Stand-Up Revolution

Acelea au fost momentele în care jurații și-au dat seama că wall-ul îi desparte de cineva cunoscut, însă, nu s-au grăbit și au ascultat poantele pregătite. Maria Popovici a fost prima care a recunoscut vocea vedetei.

Apropo de geneză și soacră… aud că tu, Costel, te-ai căsătorit recent… E incredibil ce lucruri pot face unii pentru un buletin de București! (…)”, a spus Iulia Albu în timpul momentului special creat.

În clipa în care jurații care au apăsat butonul verde şi au încercat să o convingă să vină în echipa lor, vedeta le-a mărturisit cu franchețe: „Încă nu sunt sigură dacă vreau să fiu în echipa cuiva sau vreau să fiu în locul cuiva“, iar Teo a exclamat: „Al șaselea jurat! Surpriză! Cât mai poate să se lungească masa asta?“.

Cum au reacţionat Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea, dar și cum s-au descurcat ceilalți concurenți, telespectatorii pot afla vineri seară, de la 20:30, pe Antena 1.

În cadrul episodului șase Stand-Up Revolution vor performa și: Diana Ciobanu, Janette, Mario Nistor, Dima Watermelon, Bogzi, Mădălin Cîrje și Teodor Abagiu.