Iulia Albu nu gestionează banii în relaţie: „Eu doar îi produc, iubitul meu are grijă de ei”

Iulia Albu nu gestionează banii în relaţie. Criticul de modă şi iubitul ei au o relaţie solidă şi reuşesc cu brio să îşi împartă activităţile de familie. Vedeta nu se ocupă de nicio plată, astfel, nu ştie unde se duc banii, pentru că nu ea se ocupă de gestiune.

14 oct. 2022, 13:58
Iulia Albu nu gestionează banii în relaţie: „Eu doar îi produc, iubitul meu are grijă de ei”
Iulia Albu nu gestionează banii în relaţie

Iulia Albu nu gestionează banii în relaţie. Dacă în privința vieții de mamă bifează reușite, în calitate de parteneră are puțin mai mult ajutor din partea iubitului ei. Designerul mărturisește că Mike este cel care gestionează partea financiară. În timp ce ea face bani, el are grijă să îi distribuie în funcție de scumpiri și de necesități.

Citeşte şi: Iulia Albu a răbufnit în legătură cu prototipurile frumuseţii: „Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui”

Iulia Albu nu gestionează banii în relaţie

Eu sunt norocoasă, pentru că nu eu mă ocup de administrarea finanțelor. Asta o face iubitul meu. El se ocupă să împartă banii unde trebuie. Eu doar îi produc alături de el. Și nici măcar nu vreau să văd unde se duc.

Mă deranjează foarte mult să știu unde și cum exact. Atâta timp cât nu știu, suntem bine. Toți încercăm să avem o viață cât mai bună sau măcar decentă. Mai mult, însemnând să ne împărțim între muncă și familie. Ceea ce este din ce în ce mai greu.

Nu sunt absolut deloc cheltuitoare, dar este adevărat că fac investiții pentru că în domeniul meu trebuie să faci aceste investiții în calitate, în tot ce înseamnă imagine. La un moment dat era o pereche de botine Alexander McQueen într-o prezentare, dar nu sunt sigură că au rămas aia.

Între timp am participat la aceste show-uri care sunt foarte mari, de exemplu Splash! Vedete la apă, în care eu port aceste ținute pe care mi le fac, mie nu îmi place cuvântul acesta, a crea, mi le concep. Deși aș avea tot dreptul să îl folosesc pentru că sunt designer, am terminat o universitate în sensul ăsta„, a declarat Iulia Albu, pentru Fanatik.ro.