Iulia Albu, atac dur la adresa lui Selly: „A numit persoanele de 80 de ani boșorogi”

Iulia Albu, atac dur la adresa lui Selly. După ce vloggerul şi-a sărbătorit ziua de naştere cu mai mulţi prieteni, dar şi maneliştii Tzancă Uraganu şi Biju, s-a declanşat o adevărată revoltă în showbiz. Cei mai mulţi l-au acuzat pe Selly că atitudinea de după a fost una arogantă.

04 mart. 2021, 15:49
Iulia Albu, atac dur la adresa lui Selly: „A numit persoanele de 80 de ani boșorogi”
Iulia Albu, atac dur la adresa lui Selly

Iulia Albu, atac dur la adresa lui Selly. Criticul de modă este deranjată de faptul că vloggerul a numit persoanele de 80 de ani, „boşorogi”. A făcut o postare pe reţelele de socializare, unde îi dă câteva sfaturi tânărului.

Citeşte şi: Mikey Hash îl face praf pe Selly: „Ies aroganţele din el. Nu poţi să vorbeşti în felul ăsta, chiar dacă te crezi buricul pământului”

Influencer meltdown new entry cu Selly. Toată lumea este scandalizata ca pustiul minune al showbizului asculta manele, dar nimeni nu are o problema cu faptul ca a numit persoanele de 80 de ani “boșorogi”. Nu, nu mai poți face nici politica, nici morala, nici reforma atâta timp cât jignești bunicii celor ce te-au făcut cine ești. Ca sa nu mai vorbim despre bunicii tai.

Nu-i nimic, toată lumea are nevoie de un dus rece din când in când. Si de un strateg specializat pe crisis management. Sau o Agentie. Sau MĂCAR un pr cât de cât cu capul pe umeri.

Iulia Albu, atac dur la adresa lui Selly

Spune cu mine, Rău, Rățușca, Rămurică1. Recunoaste-ți greșeala2. Reacționează pozitiv implicându-te in acțiuni de susținere a unor persoane in vârsta. Ce ar fi sa gătești o zi in cantina unui azil de bătrâni?3. Respecta-ți publicul, povestește-i cum te simți, unde ai greșit si ajuta-i sa nu facă ce ai făcut tu.Mie nu îmi pasa nici ca asculti manele si nici dacă scuipi sau nu semințe. La treaba!

„, a scris Iulia Albu pe pagina sa de Facebook.

Influencer meltdown new entry cu Selly Toată lumea este scandalizata ca pustiul minune al showbizului asculta manele,…

Publicată de Iulia Albu pe Marţi, 2 martie 2021

Prima reacție a lui Selly după ce a fost amendat de poliție

Vloggerul

a recunoscut faptul că a pus toate persoanele invitate la ziua sa să se testeze pentru a se asigura că nicio persoană nu va fi infectată. Selly a precizat că 90% dintre invitați au făcut acest lucru.

Am fost cu cei mai apropiați prieteni ai mei la o vilă în Snagov pentru a sărbători ziua mea de naștere. Vă dați seamă că din toată treaba asta a ieșit scandal național, toată România fierbe că m-am văzut eu cu câtiva prieteni de ziua mea.

Am primit amendă că am făcut acest eveniment în pandemie, eu chiar cred că pandemia asta există și trebuie să avem grijă. Nu cred în conspirații. În cazul acesta nu poliția este cea care trebuie înjurată, ea nu face legea, doar o aplică. Să nu credeți că ei au venit acolo, nu, ei s-au sesizat a doua zi când au văzut filmulețele de pe Tik Tok și m-au sunat. Cum se aplică legea în România dacă cluburile sunt pline.

Eu îmi asum, am încălcat legea și îmi asum, am plătit. Legea este complet idioată, eu chiar am luat toate măsurile ca nimeni să nu ia COVID de la ziua mea. Pentru mine să stau închis în casă 14 zile înseamnă un impact asupra carierii mele, chiar am luat toate măsurile. Am rugat pe toată lumea să se testeze și 90% au făcut treaba asta și toți au fost negativi.

Nu eram 20 de oameni, se exagerează enorm. Dacă nu se posta, nu știa nimeni. V-am spus care era motivul pentru care s-a prins poliția. Pe mine nici până la ora asta nu m-au anunțat ce amendă am primit, dar s-au grăbit să de-a comunicat. Eu am aflat de la jurnaliști ce se întâmplă. Așa funcționează sistemul ăsta. Eu n-am dat nicio șpagă, eu îmi plătesc amenda și gata” , a declarat vloggerul.