Prima reacție a lui Selly după ce a fost amendat de poliție pentru cheful cu manele și băutură în plină pandemie. ”Legea este complet idioată, eu chiar am luat toate măsurile ca nimeni să nu ia COVID de la ziua mea”

Celebrul vlogger și-a serbat ziua de naștere în această săptămână printr-un chef de pomină, pe ritmuri de manele. Acum, Selly a venit cu răspunsul său după ce a fost criticat de internauți.

01 mart. 2021, 23:28
Prima reacție a lui Selly după ce a fost amendat de poliție pentru cheful cu manele și băutură în plină pandemie. ”Legea este complet idioată, eu chiar am luat toate măsurile ca nimeni să nu ia COVID de la ziua mea”

Prima reacție a lui Selly după ce a fost amendat de poliție. Celebrul vlogger a oferit răspunsul său după criticile pe care le-a primit în urma organizării zilei sale de naștere. Acesta susține că a ieșit scandal național după ce el s-a văzut cu câțiva prieteni la o vilă din Snagov.

Vloggerul a recunoscut faptul că a pus toate persoanele invitate la ziua sa să se testeze pentru a se asigura că nicio persoană nu va fi infectată. Selly a precizat că 90% dintre invitați au făcut acest lucru.

Prima reacție a lui Selly după ce a fost amendat de poliție

”Am fost cu cei mai apropiați prieteni ai mei la o vilă în Snagov pentru a sărbători ziua mea de naștere. Vă dați seamă că din toată treaba asta a ieșit scandal național, toată România fierbe că m-am văzut eu cu câtiva prieteni de ziua mea” , a declarat acesta în cadrul unui videoclip postat pe canalul său de Youtube.

”Am primit amendă că am făcut acest eveniment în pandemie, eu chiar cred că pandemia asta există și trebuie să avem grijă. Nu cred în conspirații. În cazul acesta nu poliția este cea care trebuie înjurată, ea nu face legea, doar o aplică. Să nu credeți că ei au venit acolo, nu, ei s-au sesizat a doua zi când au văzut filmulețele de pe Tik Tok și m-au sunat. Cum se aplică legea în România dacă cluburile sunt pline” , a precizat acesta.

”Eu îmi asum, am încălcat legea și îmi asum, am plătit. Legea este complet idioată, eu chiar am luat toate măsurile ca nimeni să nu ia COVID de la ziua mea. Pentru mine să stau închis în casă 14 zile înseamnă un impact asupra carierii mele, chiar am luat toate măsurile. Am rugat pe toată lumea să se testeze și 90% au făcut treaba asta și toți au fost negativi” , a mărturisit Selly.

”Nu eram 20 de oameni, se exagerează enorm. Dacă nu se posta, nu știa nimeni. V-am spus care era motivul pentru care s-a prins poliția. Pe mine nici până la ora asta nu m-au anunțat ce amendă am primit, dar s-au grăbit să de-a comunicat. Eu am aflat de la jurnaliști ce se întâmplă. Așa funcționează sistemul ăsta. Eu n-am dat nicio șpagă, eu îmi plătesc amenda și gata” , a declarat celebrul vlogger.

Citește și: Selly a fost amendat de Poliţie după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere cu manele şi băutură în plină pandemie COVID

Deşi ne aflăm în plină pandemie, la petrecerea aniversară a bloggerului au participat zeci de persoane. Toţi membrii 5Gang au petrecut alături de Andrei Şelaru, alias Selly. Invitaţi de onoare au fost nimeni alţii decât celebrii manelişi Tzancă Uraganu şi Costel Biju, care i-au făcut lui Selly dedicaţie după dedicaţie.

Cu paharul în mână, cunoscutul vlogger a dansat pe ritmurile celebrei manele a lui Tzancă. Momentul a fost imortalizat de mai mulţi invitaţi la petrecere, apoi postat pe TikTok.

În urma petrecerii pe care a organizat-o, cunoscutul vlogger a fost amendat de poliţiştii din Ilfov. Polițiștii au reușit să identifice trei persoane, deocamdată, printre care și vloggerul, pe care le-au amendat cu 15 mii de lei.

Citește și:  Selly, chef cu zeci de persoane, băutură şi manele în plină pandemie! Tzancă Uraganu i-a cântat până dimineaţă! VIDEO


loading...