Iulia Albu dă de pământ cu Antonia, Raicu, Menghia şi Mihaela Rădulescu. Declaraţia va încinge multe spirite

Iulia Albu face ce face şi mai critică pe cineva. După ce l-a atacat dur pe Alex Velea, acum fosta soţie a lui Mihai Albu a pus ochii pe patru dive: Mihaela Rădulescu, Andreea Raicu, Catrinel Menghia şi Antonia.

29 nov. 2013, 11:58
Iulia Albu dă de pământ cu Antonia, Raicu, Menghia şi Mihaela Rădulescu. Declaraţia va încinge multe spirite

Fashion-editorul Iulia Albu, fosta soţie a designerului Mihai Albu, este una dintre cele mai excentrice femei din showbiz-ul românesc, însă şi critica sa la adresa vestimentaţiei vedetelor autohtone este la fel de ieşită din tipare ca apariţiile sale.

„Noua coperta ELLE marcheaza o dubla/tripla premiera. Cel mai prost styling pe care l-am vazut in ultimii ani
Cea mai prosta compozitie: personajele nu sunt parte din aceeasi poveste creand senzatia de fotografii decupate si lipite. Cea mai nefericita combinatie de personaje pe care am vazut-o in ultimul timp. Evident, Andreea Raicu(miss fata de la tara/printesa cumparaturilor), vesnica si nelipsita din TOATE „combinatiile” Elle Romania (stie Roxana Voloseniuc despre ce vorbesc…), diva in exil Mihaela Radulescu, a carei prezenta domina intreaga imagine, fiind din punctul meu de vedere punctul de atractie al intregii imagini si unul dintre putinele motive pentru care as putea lua in considerare cumpararea acestui numar, Catrinel Menghia/Marlon Brando, inaltata din pacate inutil de evident pe acele platforme pentru a crea o silueta dominanta, misiune evident esuata si Antonia inecata si pierduta intr-o rochie cu totul alta masura decat cea corecta”, a scris Iulia Albu pe pagina de Facebook.

Iulia Albu o desfiinţează pe Andreea Marin: Nu ştie să se îmbrace VEZI FOTO cu ţinuta „zânei”