Iulia Albu, decizie neașteptată: pleacă de la PRO TV! „Un nou capitol”

Iulia Albu a anunțat recent că va pleca de la PRO TV. Ea avea propria rubrică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, însă stilista a decis brusc că este momentul pentru o schimbare.

22 iun. 2021, 21:08
Iulia Albu, decizie neașteptată: pleacă de la PRO TV! „Un nou capitol”

Iulia Albu a făcut un anunț extrem de neașteptat, stilista a declarat că pleacă de la PRO TV, unde avea o rubrică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, în fiecare zi de marți. „Marțea Neagră cu Iulia Albu” era segmentul consacrat comentariilor acide ale stilistei cu privire la ținutele vedetelor.

Despărțirea de postul PRO TV a fost una amiabilă, iar Iulia Albu a avut doar cuvinte de laudă la adresa foștilor colegi. Iulia Albu a afirmat că are planuri mărețe, însă nu a dat mai multe indicii despre următorul pas în cariera sa.

„A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc Pro TV și întregii echipe La Măruță pentru patru ani frumoși. Sunt mândră că Marțea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la Pro TV. Vă mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? Vă pup cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba”, a precizat Iulia Albu, pe rețelele de socializare, conform Viva.

Iulia Albu, replică acidă la adresa lui Botezatu

Iulia Albu, replică acidă la adresa lui Botezatu. Animozitățile dintre criticul de modă și designer datează de pe vremea când vedeta s-a căsătorit cu Mihai Albu. Fostul ei soț și-ar fi dorit ca ea să își facă rochia de mireasă la Cătălin Botezatu, însă Iulia l-a refuzat pentru bunul ei prieten, Răzvan Ciobanu.

În cadrul podcastului “Acasă la Măruță”,  în mijlocul discuției telefonice cu Cătălin Botezatu, Iulia Albu a pus o întrebare stânjenitoare. “Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi, de la Kanal D. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la nuntă la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine la Bravo, ai stil”, a spus Botezatu, care l-a întrebat pe Cătălin Măruță despre outfit-ul Iuliei.

În acel moment, spiritele s-au inflamat. „Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați, pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătă, nu am zis nimic! Să ai o zi bună! Păi n-a spus el la tine la podcast?”, a declarat Iulia.

“Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva, că mă bucur că sunt iubit și de femei și de bărbați în aceeași măsură. Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deașteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău”, a fost replica lui Cătălin Botezatu.