Iulia Albu, despre Andreea Marin: „Piţipoanca la firul ierbii. Calitate execrabilă…”

Iulia Albu este una dintre cele mai acide vedete din showbiz-ul românesc. De data aceasta, victimă i-a căzut Andreea Marin, pe care fashion-editorul a numit-o pițipoancă, din cauza unor poze pe care "zâna" și le-a făcut "la firul ierbii". Fosta soție a lui Mihai Albu a distribuit o serie de imagini publicate de Andreea Marin pe Facebook și a criticat-o intens pentru că s-a pozat așa.

RomaniaTV.net
05 apr. 2016, 12:39

„#pitipoancelafirulierbii #adutuicavere Reclama la furaje nu se plătește la fel ca cea la pătrunjel, dar nici zânele nu mai zboră în BMW-uri…”, a scris Iulia Albu, pe pagina ei personală, informează click.ro.

Citeşte şi Andreea Marin, mesaj pe Facebook pentru soţul ei. Nimeni nu se aştepta la asta

Întrebată de ce s-a luat de Andreea Marin, Iulia Albu le-a răspuns vehement prietenilor virtuali: „Este vorba despre posing (modul în care s-a fotografiat Andreea Marin n.r) și calitatea imaginii, despre cromatica ținutei și inutilitatea ochelarilor de soare. Nu este nimic subiectiv aici. Posingul este chinuit spre scremut, ochelarii de soare nu au sens în acest context calitatea fotografiei este execrabilă”.