Iulia Albu, despre Gina Pistol. „Arată demenţial în rochie de mireasă. Casă de piatră”

Iulia Albu a pus ochii pe Gina Pistol, însă de această dată fashion editorul nu a avut în portofoliu doar ironii și critici, ci și-a încheiat analiza cu un compliment.

11 apr. 2019, 09:03
Iulia Albu, despre Gina Pistol. „Arată demenţial în rochie de mireasă. Casă de piatră”

Iulia Albu a analizat în stilul său caracteristic două apariții ale Ginei Pistol, scrie unica.ro. Frumoasa blondină a postat recent două fotografii pe rețelele de socializare, iar fashion editorul nu a scăpat niciun detaliu: „Când Luluța nu-i acasă, Ginuța se suie pe masă.

Citeşte şi FRUCTUL OPRIT. Gina Pistol va juca în serial. Ce personaj va interpreta. „S-a râs, s-a improvizat”

Nu știm dacă Ginei îi place pe masă, sub masă, sau pe lângă, dar, dacă posedă cel puțin trei la sută din (anti) talentul pe care, cel puțin eu, îl am în a pregăti mâncare, îi recomand să se rezume la două pahare de șampanie turnate cu stil!

Nu știu dacă o vom vedea prea curând pe Gina „fată de casă” dar un lucru este cert: arată demențial în rochie de mireasă. Casă de piatră și bucătar de 5 stele!”, – a scris Iulia Albu despre iubita lui Smiley, Gina Pistol, pe blogul său personal. Iulia Albu nu scapă din ochi nicio apariție de vedetă, iar ultima oară a comentat într-un mod foarte acid și ironic aparițiile Andreei Bălan din spital: „Ce noroc să te trezești după operație machiată și în lenjerie sexy” – a scris la momentul respectiv fosta soție a lui Mihai Albu.