Iulia Albu, despre rochia de nuntă a Simonei Halep. „Se vede că nu lucrează cu stilist” FOTO

Prima rochie purtată de Simona Halep în ziua nunții a fost o creație Christian Dior cu dantelă de bumbac în partea de sus, la care a asortat o brățară de la același celebru brand. La petrecere de seară, a purtat o rochie ce a purtat semnătura Oscar de la Renta.

17 sept. 2021, 21:39
Iulia Albu, despre rochia de nuntă a Simonei Halep. „Se vede că nu lucrează cu stilist” FOTO
Iulia Albu, atac dur la adresa lui Selly

Iulia Albu, despre rochia de nuntă a Simonei Halep. Simona Halep a uimit pe toată lumea cu eleganța de care a dat dovadă în alegerea ţinutelor de la cununia civilă. La starea civilă, a purtat o rochie lungă, cu inserţii aurii şi brodată în partea de sus, iar la petrecere de nuntă s-a schimbat într-o rochie albă, mulată pe corp, fără mâneci, cu o fundă neagră.

Iulia Albu, despre rochia de nuntă a Simonei Halep

„Simona Halep a ales o ținută extrem de decentă. Este un cuvânt care caracterizează toate aparițiile ei publice. Alegerile pe care ea le face sunt întotdeauna sigure și, în același timp, extrem de rafinate. Este chiar surprinzător pentru faptul că ea nu lucrează cu un stilist. Toni Iuruc a avut o apariție pe cât de banală, pe atât de corectă. Nu am putea spune nimic despre alegerea pe care a făcut-o. Dar, până la urmă, el nu se dorește vreun fashion icon”, a comentat Iulia Albu.

Simona Halep, mai fericită ca niciodată! Imagini de colecție de la cununia cu Toni Iuruc FOTO

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele pe 15 septembrie, într-o locație de vis pentru orice cuplu de proaspeți căsătoriți! Cununia civilă a avut loc la Constanța, iar mirii și apropiații lor au sărbătorit alături de familie într-un local de lux din Mamaia.