Iulia Albu, dezvăluiri în premieră despre iubitul ei: „A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu ştia cine sunt, nu ştia de găină”

Iulia Albu şi Mike sunt împreună de câţiva ani, dar şi-au făcut publică relaţia abia la începutul anului 2019, când vedeta a publicat pe Instagram prima poză împreună. Cei doi au o relaţie foarte discretă.

21 iun. 2021, 12:57
Iulia Albu, dezvăluiri în premieră despre iubitul ei: „A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu ştia cine sunt, nu ştia de găină”
Sursa FOTO: Instagram, cancan.ro

Iulia Albu, dezvăluiri în premieră despre iubitul ei. În podcastul Acasă la Măruţă, Iulia a făcut dezvăluiri în premieră despre momentul în care şi-a cunoscut actualul iubit. Potrivit mărturisirilor ei, actualul partener este omul lângă care se vede trăind pentru tot restul vieții.

Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul. Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie”, a declarat Iulia Albu.

Citeste si Ilinca Vandici, dezvăluiri fără perdea despre relația cu soțul: Am avut nevoie de terapie, nu a fost ușor

Iulia Albu, dezvăluiri în premieră despre iubitul ei. Cum s-au cunoscut

Iulia şi Mike s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. Prima impresie pe care Mike a lăsat-o asupra Iuliei nu a fost dintre cele mai bune. Criticului de modă i s-a părut că bărbatul este foarte arogant.

A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a sus că ieșim la masă și la masă a apărut Mike. (…) După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit”, a povestit Iulia la Măruţă.

Iulia Albu, dezvăluiri în premieră despre relaţia cu Cristi Borcea: „Într-adevăr, a existat ceva acolo. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat”

Cu doar câteva zile în urmă, Iulia a făcut o altă dezvăluire care a şocat opinia publică. Aceasta a confirmat că între ea şi naşul ei de cununie, Cristi Borcea, „a existat ceva acolo„.

Criticul de modă a dezvăluit faptul că Mihaela și Cristi Borcea au fost clienți ai tatălui ei, dar și prieteni comuni pentru ea și Mihai Albu, astfel au ajuns să le fie nași de cununie.

Referitor la zvonul potrivit căruia ar fi avut o relaţie intimă cu Borcea, Iulia a lăsat de înţeles că ar fi existat o astfel de relaţie, dar că, oricum, afaceristul nu este genul ei de bărbat.

Într-adevăr, a existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi plac alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el și de Mihaela. Oricum, e bine că și-au dorit altele‘, a adăugat Iulia.

Citeste si Imagini inedite cu Andreea Raicu nemachiată, la 43 de ani. „Nu cred că se trezește nimeni ca în reviste”