Iulia Albu e al patrulea jurat de la „iUmor”. Ireal ce spune despre Cheloo: „Voi da din casă”

Iulia Albu este cel de-al patrulea jurat de la „iUmor”, sezonul 12. Criticul de modă se alătură emisiunii de divertisment în echipa formată de Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo.

30 apr. 2022, 12:25
Iulia Albu e al patrulea jurat de la „iUmor”. Ireal ce spune despre Cheloo: „Voi da din casă”

După ce a avut un roast de senzaţie în sezonul precedent, Iulia Albu intră acum într-un nou rol – cel de jurat la „iUmor”. Astfel, fosta soţie a lui Mihai Albu va completa juriul concursului.

Iulia Albu va fi alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo în jurizarea ediției din această duminică.

Iulia Albu e al patrulea jurat de la „iUmor”. „Anul acesta facem 1 mai împreună”

Criticul de modă a făcut dezvăluiri din culisele emisiunii şi i-a tăiat din elanul lui Mihai Bendeac, pe care mulţi îl consideră cel mai amuzant jurat.

„Anul acesta facem 1 mai împreună. A fost o mare plăcere pentru mine să mă regăsesc în postura de jurat al acestei emisiuni. iUmor a fost o experiență picantă pentru mine, iar capitolul roast-uri a fost ceva de-a dreptul interesant. Chiar dacă publicul crede că Mihai Bendeac este cel mai amuzant dintre jurați, voi da din casă și voi spune că sufletul petrecerii este Cheloo. În ceea ce o privește pe Delia, este mereu o plăcere să lucrez cu ea, pentru că o ador!”, a dezvăluit Iulia Albu, cea de-a patra jurată a celei mai noi ediții „iUmor”.

Citeşte şi: Iulia Albu, declaraţie şocantă despre apariţiile îndrăzneţe ale Loredanei Groza: „Este o femeie care desface picioarele. Numai o femeie împlinită poate avea asemenea ieşiri”

Iulia Albu l-a persiflat pe Bendeac. „Se visa personaj în basmul Cenușăreasa doar ca să bea din pantoful ei”

În decembrie 2021, Iulia Albu i-a luat la „roast” pe jurați.

„Iar Mihai se visa personaj în basmul Cenușăreasa doar ca să bea din pantoful ei”, a zis Iulia Albu, stârnind hohote de râs. „Dacă ar fi să ne luăm după ce vedem pe Instagram, putem spune că în fiecare româncă zace o Ana a lui Manole. Diferă doar cantitatea de tencuială”, a mai fost una dintre glumele spuse de Iulia Albu, conform Antenastars.

Citeşte şi: Ce dietă ţine Iulia Albu. Vedeta arată impecabil la 40 de ani: „E variată, nu îmi plac salatele”