Iulia Albu este în doliu! Vedeta a rămas fără o persoană extrem de importantă

Iulia Albu a făcut o postare cât se poate de emoționantă cu privire la decesul fostei soacre. Se pare că vedeta avea o relație foarte bună cu mama lui Mihai Albu.

24 aug. 2023, 12:24
Iulia Albu este în doliu! Vedeta a rămas fără o persoană extrem de importantă
Iulia Albu est în doliu! Vedeta a rămas fără o persoană extrem de importantă

Mihai Albu trece prin momente de doliu, deoarece mama sa a decedat la vârsta de 95 de ani. Zinaia a fost internată din cauza unei hemoragii interne, iar printre primele mesaje de compasiune s-a remarcat cel venit din partea Iuliei Albu, persoana care a avut o legătură specială cu fosta sa soacră.

Citește și: Iulia Albu a trăit șocul vieții ei, după ce hoții au intrat în casă. „Am sărit pe geam, a venit poliția”

Până în ultima clipă, Mihai Albu a fost alături de mama sa, și el a fost cel care a anunțat trecerea ei în neființă la câteva ore după intervenția chirurgicală. Iulia Albu a exprimat cu emoție gândurile sale în memoria femeii decedate, subliniind că aceasta nu va fi uitată niciodată și că a putut întotdeauna conta pe sprijinul oferit de fostul său membru de familie.

Iulia Albu a distribuit o fotografie cu Zinaia însoțită de un mesaj scurt. Ea a subliniat faptul că a avut o legătură specială cu aceasta și i-a adus mulțumiri pentru sprijinul constant oferit atât ei, cât și nepoatei lor, Mikaela.

„Odihnește-te în pace. Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat și pentru dragostea pe care i-ai purtat-o Mikaelei. Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși”, a scris Iulia Albu, pe Facebook.

Zinaia Albu se confrunta cu serioase probleme de sănătate, iar recent, Mihai Albu a dezvăluit că starea mamei sale s-a deteriorat. După ce a suferit o hemoragie internă, femeia a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Ulterior, au urmat câteva zile dificile, deoarece mama lui a fost transferată în secția de terapie intensivă, iar starea ei de sănătate devenea tot mai gravă.

„Mulțumesc personalului medical al spitalului pentru profesionalismul de care dau dovada în salvarea mamei! În acest moment mama este la reanimare în stare critică în urma unei intervenții chirurgicale (hemoragie internă). Chirurgical operația a decurs excelent, însă după cinci zile de terapie intensiva starea s-a deteriorat major. Mulțumesc domnului doctor chirurg! Doamne ajută”, a scris Mihai Albu, pe Facebook.

La câteva ore distanță de când anunțase că mama lui este în stare gravă la spital, Mihai Albu a anunțat că femeia a murit tot printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Citește și: Iulia Albu a făcut anunțul, după ce s-a întors din America Express. Are legătură cu iubitul ei: „S-au schimbat câteva lucruri importante”