Iulia Albu, foc și pară pe Mike! Iubitul designerului ar fi făcut o mare gafă la o petrecere. ”Dacă e adevărat, fac sărbătorile singură!”

Mike, iubitul Iuliei Albu a făcut-o lată, din nou! Gestul făcut de iubitul creatoarei de modă a scos-o din sărite pe Iulia, motiv pentru care iar îl amenință cu despărțirea.

08 dec. 2023, 18:56
Iulia Albu, foc și pară pe Mike! Iubitul designerului ar fi făcut o mare gafă la o petrecere. ”Dacă e adevărat, fac sărbătorile singură!”

Este foarte clar că relația dintre Iulia și Mike atârnă de un fir de ață, însă cei doi au avut grijă ca iubirea lor să nu se ducă pe apa sâmbetei, motiv pentru care și-au mai dat o șansă, ori mai multe.

Citește și Scandal de proporții la „America Express”, după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta Anamariei Prodan! Cum a reacționat agenta FIFA: „Trebuie să te naști Anamaria Prodan ca să poți să câștigi”

După ce s-au întors de la America Express, urmând să ia decizia de a se despărți, cei doi s-au reîmpăcat și părea că trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Totuși, ultima gafă făcută de Mike a lăsat-o fără cuvinte pe renumita creatoare de modă.

Totul s-ar fi întâmplat pe 30 noiembrie, la o petrecere de la Antena, la care și cuplul a luat parte. Sute de invitați s-au strâns la party-ul organizat de Antena, acolo unde atmosfera a fost întreținută de Loredana Groza și Delia.

Se pare că Mike s-a bucurat prea mult de eveniment, încât s-a cam afundat în paharele cu alcool.

După ce ar fi consumat mai mult decât putea duce, Mike s-ar fi ”înfipt” direct într-o boxă, pe care a și spart-o.

”Chiar vreau să știu dacă-i adevărat”

Potrivit Cancan, scena s-a întâmplat foarte repede și mulți au văzut că protagonistul este chiar Mike, care ar fi băut mai multe pahare cu diferite băuturi alcoolice.

Citește și Iulia Albu și Mike s-au despărțit o lună și jumătate, după ce s-au întors de la America Express. Ce s-a întâmplat cu cei doi: ”A fost așa obositor”

Apoi, amețit fiind, Mike s-a dezechilibrat și a intrat cu capul într-una dintre boxele uriașe, pe care ar fi spart-o.

Iulia Albu își amintește de acea petrecere, doar că povestea ei nu curge la fel.

„Am fost la o singură petrecere la Antenă. Am stat doar la intrare, am vorbit cu lumea. Apoi, am plecat, pentru că mă simțeam rău. Mike m-a dus acasă și s-a întors. Când a venit, nu era beat. Chiar vreau să știu dacă-i adevărat, să știu dacă-mi fac sărbătorile singură sau nu. Dacă vad vreo filmare sau poza care dovedește asta, abia atunci o să cred. Eu, în general, sunt Toma necredinciosul. Nu cred nimic până nu văd”, a declarat Iulia Albu, pentru CANCAN.RO.