Iulia Albu și Mike s-au despărțit o lună și jumătate, după ce s-au întors de la America Express. Ce s-a întâmplat cu cei doi: ”A fost așa obositor”

După ce s-au întors din America Express, Iulia Albu și Mike au decis să meargă pe drumuri separate. Bărbatul a plecat din casa creatoarei de modă și s-a mutat singur. Ce s-a întâmplat după, vezi în rândurile de mai jos.
Alina Costache
04 dec. 2023, 19:20
Iulia Albu și Mike s-au despărțit o lună și jumătate, după ce s-au întors de la America Express. Ce s-a întâmplat cu cei doi: ”A fost așa obositor”

Cum toată lumea știe că experiența America Express nu a fost una prea plăcută pentru celebrul cuplu, Iulia și Mike au decis să se despartă, imediat cum au ajuns în România.

Citește și Iulia Albu și Mike au, din nou, probleme în relație. Vedeta a răbufnit: „Nu prea ne vedem, îmi vine să-l omor”

Mike s-a mutat singur, iar Iulia Albu a început să redecoreze casa și terasa, ba chiar și-a cumpărat un arborbe de care să aibă grijă.

De mai bine de 7 ani Iulia și Mike și-au împărțit viața așa cum au știut ei mai bine, însă participarea la America Express i-a făcut să își dorească să meargă pe căi separate.

Astfel că, după ce s-au întors în țară, cei doi au stat despărțiți o lună și jumătate, apoi s-au împăcat când Mike s-a întors acasă la Iulia Albu.

Iulia Albu și Mike au demonstrat de ce sunt capabili în competiția America Express, însă, relația lor a avut de suferit.

Mike a declarat că nu competiția a fost cea care i-a despărțit, ci „bunul simț”, cei doi au avut nevoie de un moment de introspecție în care să-și dea seama de nevoile pe care le au.

După o lună și jumătate au decis să o ia de la capăt împreună.

„O iubesc pe Iulia și nu cred că America Express sau altă experiență ar fi trebuit să ne dezbine. Cu toate că am avut un moment în care am fost separați. Nu cred că ne-a separat America Express, ne-a separat bunul simț și un moment… de repaus. Am avut amândoi un moment de introspecție. Eu mi-am luat perna și am plecat”, a spus Mike la podcastul moderat de Romică Țociu.

Mike: ”Noi ne-am împăcat în pat”

Tensiunile din America Express i-au făcut pe cei doi să-și spună „Adio” după ce s-au întors în România, iar Iulia Albu a considerat că acela este finalul relației lor.

Vedeta a mărturisit în cadrul podcastului moderat de Romică Țociu că „era cu parastas”, în urma despărțirii.

Cei doi au fost supărați și au avut momente de introspecție cu privire la tot ce s-a întâmplat între ei.

Citește și Circ și înjurături la America Express! Iulia Albu l-a desființat pe Mike, iubitul ei: „Ești un om de toată jena!”

Iulia Albu a recunoscut că se plictisea de una singură și îi simțea lipsa partenerului ei, motiv pentru care a început să redecoreze locuința.

„Era cu „Amin”, era cu parastas atunci. Ne-am împăcat într-o secundă. Am fost supărați mult timp, dar la un moment dat… a fost așa obositor, a trebuit să redecorez că mă plictiseam singură.

Mi-am luat tuia. Nu mai era el să-mi gătească și să aibă grijă de mine. Așa pe mijloc era o problemă”, a povestit Iulia Albu la podcastul moderat de Romică Țociu.

Vedeta a făcut primul pas spre fostul iubit și i-a cerut să vină la ea acasă. Făcând și o glumă, Mike a mărturisit că s-au împăcat imediat ce s-au văzut, iar de atunci, lucrurile s-au schimbat între ei.

„Noi ne-am împăcat în pat, pur și simplu. M-a sunat într-o zi că are nevoie să mute ceva în dormitor, bineînțeles că am mers să mut ceva și am dărâmat totul. Asta a fost și ne-am împăcat”, a spus Mike.

Spynews
Bogdan, tânărul care a murit după ce a intrat cu maşina într-o cisternă încărcată cu benzină era poliţist. În trecut, ar mai fi încercat să își pună capăt zilelor
Bzi.ro
Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată: „Abia aștept să fim trei!”
Fanatik.ro
Cum să nu te mai păcălești niciodată la cumpărături. Schemele pe care le aplică marii retaileri ca să obțină profit din orice. Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan sau Mega Image fac bani mulți pe nepriceperea sau graba românilor
Capital.ro
REGULI pentru astăzi, 8 iunie. SE INTERZICE complet acest lucru
Playtech.ro
Alegerile locale 2024 pică din nou în Duminica Orbului. S-a mai întâmplat în 1990
DailyBusiness
Se fac angajări în Armată! Au fost scoase la concurs peste 4900 de posturi!
Adevarul
Planul Germaniei în caz de război cu Rusia. Populaţia, îndemnată să îşi amenajeze adăposturi în locuinţele proprii
Spynews
Poliţist din Cluj-Napoca, reţinut după ce ar fi primit 12.000 de euro mită. A fost pus să distrugă un proces verbal
Spynews
Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu de furtuni severe în multe zone din țară! Care sunt județele vizate 
Evz.ro
Se scumpesc polițele RCA. Câți bani vor fi nevoiți șoferii să plătească
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Mititelu, scandal monstru cu Becali! A luat decizia să nu mai vorbească niciodată: de la ce s-au certat milionarii
wowbiz.ro
Ce ar fi pățit Cristian, tânărul luat de viitură în Italia?! Ipoteza șocantă a autorităților
Cancan.ro
A MURIT! România a mai pierdut o VOCE de AUR!
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Cum arăta insula de pe râul Natisone înainte de a fi inundată! Viitura a distrus totul în calea sa și i-a doborât pe cei trei tineri
Capital.ro
S-a stins o mare voce a României. Pierdere imensă pentru țara noastră
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
stirilekanald.ro
Femeia din Buzău care și-a îngropat copilul de viu: 'N-am putut să stau cu durerea în suflet'
substantial.ro
Generalul-maior William Anders, astronautul care a realizat celebra fotografie „Earthrise”, a murit într-un accident aviatic
MediaFlux
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție – Returnare, transmite ReturRO
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'