Iulia Albu îi dă replica Sânzianei Negru, după ce a declarat că nu o place: „Gaițele neinițiate în matematică”

Iulia Albu îi dă replica Sânzianei Negru, după ce a declarat că nu o place. Criticul de modă și Mike au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la America Express, având mai multe certuri pe parcursul traseului. 

28 feb. 2024, 15:19
Iulia Albu îi dă replica Sânzianei Negru, după ce a declarat că nu o place: „Gaițele neinițiate în matematică”
Iulia Albu îi dă replica Sânzianei Negru, după ce a declarat că nu o place

Iulia Albu îi dă replica Sânzianei Negru, după ce a declarat că nu o place. Fosta soție a lui Mihai Albu a precizat că viața sa nu s-a schimbat în niciun fel după America Express și pentru ea a fost doar un simplu proiect de televiziune.

Citește și: Iulia Albu aruncă bomba despre relația cu Mike: „Avem o problemă cu înșelatul. Îmi aruncă lucrurile, îmi spune să plec la birou”

Viața mea nu s-a schimbat în niciun fel după „America Express. Și m-aș fi îngrijorat dacă nu s-ar fi întâmplat așa. Un proiect TV, oricât de mare sau solicitant ar fi, este doar un proiect TV, iar din punctul meu de vedere, profesionalul nu ar trebui să interfereze cu sfera privată. „America Express a fost însă un moment important pentru mine, care a pus lucrurile în context”, a declarat Iulia Albu, pentru Viva.ro.

Iulia Albu îi dă replica Sânzianei Negru, după ce a declarat că nu o place

Iulia Albu susține că a păstrat legătura cu câteva persoane din cadrul competiției, printre acestea se numără Sonia Simionov, George Tănase și Iuliana Pepene. Cât despre antipatiile pe care le-a atras spune că nu o interesează.

Sunt și am fost mereu prea puțin interesată de anumite păreri. Consider că atitudinea echipei noastre de a „sancționa impostura și a spune mereu ce am gândit a fost cea corectă. După America Express, am rămas cu multe cunoștințe și câțiva prieteni. Printre cei care merită menționați sunt Sonia Simionov, Ionuț Rusu, George Tănase, Iuliana Pepene.

În această emisiune apar de fiecare dată anumite tipologii. Noi am fost cuplul funcțional în disfuncționalitatea sa. Au existat și gaițele neinițiate în matematică puse pe scandal, dramele umblătoare, neadaptații, simpaticii, fățarnicii, ofticoșii etc. (râde) Experiența în sine este una pe care nu o poți cumpăra cu bani. Peisajele, oamenii, adrenalina, absolut tot ce am trăit acolo sunt lucruri care vor rămâne cu noi o viață”, a mai spus Iulia Albu.