Iulia Albu aruncă bomba despre relația cu Mike: „Avem o problemă cu înșelatul. Îmi aruncă lucrurile, îmi spune să plec la birou”

Iulia Albu și Mike au vorbit deschis despre relația lor de cuplu, în cadrul emisiunii „Power Couple”. Cei doi au explicat cum reușesc să gestioneze problemele din relație.

04 feb. 2024, 19:46
Iulia Albu aruncă bomba despre relația cu Mike: „Avem o problemă cu înșelatul. Îmi aruncă lucrurile, îmi spune să plec la birou”

Iulia Albu a dezvăluit ce nu ar putea să ierte niciodată într-o relație, și anume infidelitatea. Cretoarea de modă și iubitul ei nu au o relație perfectă, dar reușesc să treacă peste toate provocările și să se iubească în continuare.

„Înșelatul. Noi avem această problemă reală cu înșelatul. Cel puțin o dată pe lună visez că mă înșală și mă trezesc supărată pe el”, a spus Iulia Albu pentru Cancan.

„Neagră, nu supărată”, a completat-o Mike.

Citește și Adriana Bahmuțeanu nu vrea copii cu soțul său, George Restivan: „El și-o dori, dar nu alături de mine. Mie nu mi se pare ok”

Întrebați cum se manifestă supărarea, Mike a explicat: „Îmi aruncă lucrurile, îmi spune să plec la birou”.

„N-a putut Freud să înțeleagă femeia, n-o să puteți voi acum. Asta cu visatul e ceva, dar nu aș putea să trec peste dacă m-ai înșela”, a completat designerul.

Iulia Albu și Mike au stat despărțiți o perioadă

Iulia Albu și Mike au avut și o perioadă în care au stat despărțiți, dar în cele din urmă au hotărât să lupte pentru relația lor și au reușit să depășească momentele de neînțelegere. Au mers la terapie, unde au discutat mult despre problemele din relație și în acest fel și-au regăsit armonia.

„Am aflat despre el, în primul rând, că poate face față, ceea ce este foarte important, pentru că eu nu aș putea avea lângă mine un bărbat slab. Am aflat despre el că poate să spună că-i pare rău atunci când greșește, nu imediat, dar în cele din urmă… (râde) și am aflat despre el că este un excelent bucătar, și am mai aflat altele care nu se pot spune și unele care se pot spune, cum ar fi că avem amândoi o pasiune nebună pentru benzile de cărți desenate cu Mickey Mouse. Împărtășim multe pasiuni comune și noi nu avem certuri ca alte cupluri, de genul: ce mobilă să luăm în casă, cum să aranjăm lucrurile, etc. Este, așa, un haos frumos printre viorile lui și activitățile mele și totul este într-o armonie perfectă. Noi nu suntem într-o armonie perfectă, dar, cumva, universul nostru interior ne aduce într-o armonie perfectă”, a spus Iulia Albu pentru Viva.

Citește și Radu Vâlcan, despre scandalul din jurul Evei Măruţă: „Oamenii sunt răutăcioși”. Cât plăteşte Adela Popescu pentru şcoala privată a copiilor