Iulia Albu, la un pas de a fi arestată în Dubai

Fashion editorul Iulia Albu a petrecut o săptămână de vis în Dubai, unde a fost invitată la Bride Show, cel mai cunoscut târg de modă din Orientul mijlociu.

RomaniaTV.net
20 apr. 2012, 16:42

Iulia Albu a fost prezentă la Dubai Bride Show, unde sute de branduri s-au întrecut în a prezenta femeilor arabe cele mai spectaculoase sau rafinate rochii de mireasă, decoruri de nuntă şi bijuterii în valoare de milioane de euro. Prezentă la târg, delegaţia română, alcatuită din designeri şi branduri româneşti a fost una dintre cele mai mari atracţii.

Fashion editorul a fost surprins într-un bazar de materiale textile din Dubai într-o rochie rochie albă Ducessa în valoare de 2.000 de euro accesorizată în stil propriu, cu o geantă din blană cu oglinzi şi deja celebrii ochelari statement ai vedetei. Imaginea, frapantă pentru peisajul local, a produs rumoare printre trecători, care au rămas înmărmuriţi la vederea cunoscutei Flapper Girl, ce părea coborâtă de pe un podium al unei celebre case de modă.

Se pare că stilul excentricului fashion editor a fost pe gustul arabilor, aceasta plimbându-se relaxată ore bune pe străzile din Dubai, în ciuda recunoscutei retincenţe arabe privind extravaganţa vestimentară a femeilor, nu de puţine ori aceste „experimente” culminând cu arestarea „agitatorilor”.
 
„Am văzut Dubaiul cu cele două feţe ale sale, cu sărăcia, cu luxul orbitor, cu frumuseţea, dar şi cu părţile mai puţin atractive, am experimentat din deliciile culinare, am cunoscut femei puternice dincolo de vălurile ce le acopereau în mod tradiţonal chipurile şi am descoperit o reală şi surprinzătoare inclinaţie a lor catre modă şi noutate, ce te transpun într-o atmosferă de bazar high-class, undeva la limita dintre kitch şi sublim şi totul se pierde în miresmele orientale care te îmbie la fiecare pas”, povesteşte fashion editorul.

„Am văzut femei cu genţi de mii şi zeci de mii de euro, de la Dior până la celebrul Hermes, umeri a la Lady Gaga aplicaţi peste costumul lor tradiţional. Dubaiul este cu siguranţă o destinaţie pe care nu o poţi descoperi dintr-o singură vizită”, a mai spus Iulia Albu.