Iulia Albu o face praf pe Anda Adam: „Să iși vopsească rădăcinile, nu să apară așa. Așa nu, este vulgară”

Iulia Albu o face praf pe Anda Adam, după ce a văzut o fotografie cu artista, de la un eveniment. Criticul de modă a fost prezentă în platoul unei emisiuni TV cu scopul de a comenta ținutele vedetelor de la noi din țară.

09 iun. 2021, 10:10
Iulia Albu o face praf pe Anda Adam: „Să iși vopsească rădăcinile, nu să apară așa. Așa nu, este vulgară”
Iulia Albu o face praf pe Anda Adam

Iulia Albu o face praf pe Anda Adam. Pe lista creatoarei de modă s-au numărat mai multe celebrități feminine, printre care şi Anda Adam. Vedeta a spus despre cântăreaţă că arată ca o păpușă Barbie, însă exagerează cu etalatul bustului şi a taxat-o şi pentru faptul că s-a prezentat la o petrecere cu rădăcinile părului nevopsite.

Iulia Albu o face praf pe Anda Adam

Am așa câteva lacrimi. Este și o să rămână o păpușă Barbie, ea așa dorește să fie, nu are o siluetă urâtă, dar exagerează cu această expunere a bustului, nici dacă ar fi natural nu ar trebui expus așa. Să iși vopsească rădăcinile, nu să apară așa.

Are încălțămintea aurie, are un ceas potrivit pentru costum, dacă nu ar fi avut acea bluză. Așa nu, pentru că imaginea este vulgară”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii TV.

Anda Adam, la un eveniment monden

Citeşte şi: Iulia Albu, dezvăluiri în premieră despre relaţia cu Cristi Borcea: „Într-adevăr, a existat ceva acolo. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat”

Iulia Albu o desființează pe Oana Roman

Iulia Albu

a comentat în stilu-i caracteristic o fotografie postată de Oana Roman pe contul de Instagram, în care apare îmbrăcată într-o rochie lungă cu imprimeu. Stilista este de părere că o femeie supraponderală nu trebuie să opteze pentru un „munte de haine” și că trebuie să se iubească pe sine.

Eram curioasă dacă și un bărbat ar vedea prima oară asta în imagine! Cum poti să te pozezi pe Instagram având băutură? E ridicol! Aceste licori se țin în locuri speciale. Este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer.

Nu are un discurs coerent, iar fotografiile pe care le postează sunt editate. Ţinuta nu este ok din niciun punct de vedere. Este atât de greşit tot. Rochia este urâtă! De ce ai pune cordon la o rochie ce are imprimeu? Dacă ai decolteu, îl arăţi.

Nu trebuie să fii un munte acoperit de haine. În general, lumea influencerilor este foarte pestriță, iar noi avem norocul să trăim într-o țară care ne permite și să-i observăm în sălbăticie și în captivitate și să-i și comentăm. Oana Roman este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer.

Nu sunt sigură că ea e persoana potrivită pentru asta, iar fotografiile pe care le postează sunt foarte modificate”, a comentat Iulia Albu.