Iulia Albu, dezvăluiri în premieră despre relaţia cu Cristi Borcea: „Într-adevăr, a existat ceva acolo. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat”

Iulia şi Mihai Albu au fost cununaţi de Cristi şi Mihaela Borcea. Deşi Iulia şi Cristi au fost foarte apropiaţi, în urmă cu ceva ani s-au certat. Între timp, Iulia a revenit la sentimente mai bune faţă de Borcea şi are numai cuvinte de laudă la adresa actualei familii a afaceristului.

06 iun. 2021, 00:15
Iulia Albu, dezvăluiri în premieră despre relaţia cu Cristi Borcea: „Într-adevăr, a existat ceva acolo. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat”

Iulia Albu şi Cristi Borcea au la activ o lungă serie de neînţelegeri. Dar cum timpul le rezolvă pe toate, pare că a rezolvat şi aceste conflicte dintre ei. În emisiunea „La Măruță’, creatoarea de modă a dezvăluit lucruri în premieră despre relaţia ei cu Cristi Borcea, făcând referire inclusiv la mult vehiculata relaţie intimă pe care ar fi avut-o cu acesta.

Iulia Albu şi Cristi Borcea, o lungă serie de certuri

Deși în trecut au avut mai multe neînțelegeri, acum designerul a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Borcea şi a actualei sale familii, împărţind cu generozitate complimente atât Valentinei cât şi micuţilor.

Iulia Albu Cristi Borcea

Iulia Albu a mărturisit că nu a mai vorbit de foarte mult timp cu familia Borcea și că a fost o perioadă în care s-au certat destul de mult, însă consideră că este o familie frumoasă și unită. Criticul de modă a spus despre Valentina Pelinel că este o femeie frumoasaă, care ţine la cei apropiați şi că cele două fetițe ale lor sunt foarte drăguțe.

Citeste si Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău: ”E viitorul soț. Trăiesc o viață imprevizibilă”

Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Vreau să vă spun ceva, îmi place mult cum arată această familie. Este o familie foarte unită. Dar să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Valentina este o femeie foarte frumoasă, ține la familia ei. Ei sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. (…) Cele două micuțe sunt foarte cute, chiar a trecut mult timp până le-au expus’, a spus Iulia Albu.

Criticul de modă a dezvăluit faptul că Mihaela și Cristi Borcea au fost clienți ai tatălui ei, dar și prieteni comuni pentru ea și Mihai Albu, astfel au ajuns să le fie nași de cununie.

Iulia Albu a mărturisit că nu a mai vorbit de foarte mult timp cu familia Borcea și că a fost o perioadă în care s-au certat destul de mult, însă consideră că este o familie frumoasă și unită. Criticul de modă a spus despre Valentina Pelinel că este o femeie frumoasaă, care ţine la cei apropiați şi că cele două fetițe ale lor sunt foarte drăguțe.  „Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Vreau să vă spun ceva, îmi place mult cum arată această familie. Este o familie foarte unită. Dar să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Valentina este o femeie foarte frumoasă, ține la familia ei. Ei sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. (…) Cele două micuțe sunt foarte cute, chiar a trecut mult timp până le-au expus', a spus Iulia Albu.  Criticul de modă a dezvăluit faptul că Mihaela și Cristi Borcea au fost clienți ai tatălui ei, dar și prieteni comuni pentru ea și Mihai Albu, astfel au ajuns să le fie nași de cununie.

Eu prefer să nu vorbesc de acest subiect. Evident că au existat nişte lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. Totuși, spre norocul meu, am avut și altă pereche de nași, așa că Mikaela are niste părinți spirituali. Cristi și Mihaela au fost clienții tatălui meu de foarte mult timp și erau prieteni comuni pentru mine și Mihai‘, a precizat Iulia.

Iulia Albu şi Cristi Borcea, mai mult decât prieteni

Referitor la zvonul potrivit căruia ar fi avut o relaţie intimă cu Borcea, Iulia a lăsat de înţeles că ar fi existat o astfel de relaţie, dar că, oricum, afaceristul nu este genul ei de bărbat.

Iulia Albu Cristi Borcea

Într-adevăr, a existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi plac alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el și de Mihaela. Oricum, e bine că și-au dorit altele‘, a adăugat Iulia.

Citeste si Gigi Becali a apărut într-o ţinută neobişnuită şi a împărţit bancnote de 200 de lei oamenilor nevoiaşi, direct dintr-o pungă de hârtie


loading...
Partenerii noștri