Iulia Albu o face praf pe Andreea Bănică! Ce a putut să spună despre operațiile estetice ale cântăreței!

Andreea Bănică a intrat în vizorul critic al Iuliei Albu. Stilista a reacționat dur la vederea unor poze din tinerețea cântăreței, comparându-le cu cele din prezent, după ce artista și-a făcut operații estetice.

20 mart. 2022, 17:16
Iulia Albu o face praf pe Andreea Bănică! Ce a putut să spună despre operațiile estetice ale cântăreței!

În emisiunea “Poliția Modei”, de la Antena Stars, Iulia Albu a făcut-o praf pe Andreea Bănică. Stilista nu a iertat-o pe cântăreață. Astfel, Iulia Albu a făcut o comparație între felul în care Andreea arăta la începuturile carierei și cum arată în prezent.

„Nu poți să îmi spui că ai plecat arătând ca Adelina Pestrițu înainte de operații și arăți ca Bianca Drăgușanu după operații și să spui că tu nu ai făcut nimic. Atunci avem o problemă”, a spus Iulia Albu, în cadrul emisiunii “Poliția Modei”.

CITEȘTE ȘI: Iulia Albu, mamă din nou: „Este ceva care ar trebui privit ca o normalitate”

Chiar dacă a remarcat o evoluție a stilului vestimentar al cântăreței, Iulia Albu nu a lăudat-o pe aceasta.

“E o evoluție în cazul ei. Bine, nu tot timpul. Are povestea asta, tot timpul să adauge ea ceva. Cum ar fi aici, acea curea. De ce trebuia să pui o curea pe o rochie care e deja mulată? Din această încercare exagerată de a-ți sublinia talia, poți să o faci să dispară cu totul”, a mai afirmat criticul de modă.

Iulia Albu, detalii din viața personală

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăguşanu o face praf pe Iulia Albu: „A păstrat stilul de naftalină”

Iulia Albu a mărturisit recent că Mike, iubitul ei, a locuit mulți ani în Londra, dar că s-a mutat în România de dragul ei. Iulia și Mike au o relație discretă, pe care o țin departe de ochii curioșilor. Creatoarea de modă a spus că iubitul ei lucrează în marketing și publicitate.

Da, el n-a dorit niciodată să se întoarcă în România până în momentul în care ne-am cunoscut. Apoi, relaţia avansând, nici nu ar fi fost decât două posibilităţi: să mă mut eu acolo sau să vină el aici.

Eu nu aveam cum să plec din cauza faptului că fostul meu soţ nu mi-ar fi dat niciodată acceptul ca eu să plec cu Mikaela din ţară. În plus, aveam o carieră înfloritoare aici şi eram încă studentă la a doua facultate, trebuia să-mi termin studiile. Drept pentru care s-a mutat el aici”, a spus Iulia Albu pentru Okmagazine.ro.