Iulia Albu, mamă din nou: „Este ceva care ar trebui privit ca o normalitate”

Iulia Albu îşi doreşte să fie mamă din nou. Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, însă se afişează destul de rar împreună, în public. Cu toate acestea, fosta soție a lui Mihai Albu nu ascunde faptul că este foarte fericită.

21 ian. 2022, 13:00
Iulia Albu, mamă din nou: „Este ceva care ar trebui privit ca o normalitate”
Iulia Albu, mamă din nou

Iulia Albu, mamă din nou. Criticul de modă a precizat de curând că își dorește să aibă copii cu iubitul ei și visează să-și mărească familia.

În plus, ea este foarte încântată de relația pe care fiica ei o are cu Mihai Alexandru. Astfel, Iulia Albu a precizat că este extraordinar să ai alături un bărbat care îți iubește copilul de parcă ar fi al lui.

Citeşte şi: Nu o să îți vină să crezi! Cum arăta, de fapt, Iulia Albu în copilărie: Eram tunsă băiețește și stăteam îmbrăcată sport – FOTO

Iulia Albu, mamă din nou

Mi se pare normal a fiecare să se gândească la lucrul acesta, mi se pare că este un gest responsabil și este ceva care ar trebui privit ca o normalitate”, a spus Iulia Albu.

Vedeta a declarat că partenerul ei de viață a văzut lucruri pe care ea nu le-a văzut și că întotdeauna a știut care e calea cea bună pentru ea.

El mi-a spus întodeauna când să plec. El a fost omul care m-a împins ca să pot zbura, când nu am avut curajul să fac acel lucru”, a spus criticul de modă, în emisiunea Xtra Night Show.

Iulia Albu o atacă pe Anamaria Prodan

Comparativ cu data trecută, când i-a aruncat Anamariei aproape toate hainele, de data asta, Iulia Albu a fost mult mai pașnică.

Stilul Anamariei Prodan a suferit multe modificări. Și modificări și suferă. Cred că toți i-am spus să scape de palmier. Ne-am dat seama toți că palmierul a făcut-o celebră. Este o femeie asumată și care a încercat mereu să se perfecționeze anumite aspecte.

Primele imagini apărute cu ea în presă erau niște nuduri. A ajunge din punctul acela în punctul de a fi respectată… Noi aici nu ne vom lua de felul în care arată oamenii. (…) Imaginea generală nu are nicio legătură cu suma pe care o plătești pentru o etichetă sau trei.”, a spus Iulia Albu despre Anamaria Prodan, la Antena Stars.