Iulia Albu o face praf pe Andreea Tonciu: „Paris Hilton după o noapte de beţie”

Iulia Albu a comentat stilul vestimentar al Andreei Tonciu, iar epitetele şi comparaţiile mai puţin onorante nu au lipsit deloc.

26 iun. 2022, 14:16

Iulia Albu a luat la „dezbrăcat” o nouă vedetă, în cadrul emisiunii Poliția Modei de pe Antena Stars. De data aceasta, stilul vestimentar Andreei Tonciu a fost subiectul de dezbatere. Chiar dacă fosta concurentă Bravo, ai stil! își dă toată silința, astfel încât să creeze ținute cât mai bune, se pare că aceasta n-a ajuns încă se fie pe placul celebrului critic de modă. În fotografia comentată de Iulia Albu, bruneta era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți, tricou și o pereche de ghete lungi.

Iulia Albu a purtat un colier de 38.000 de euro la un eveniment monden. „Eu însămi sunt o prețioasă!”

”Iată un personaj pe care nu-l mai recunoaștem, pentru că nu mai seamănă cu ea. Nu-mi dau sama dacă e de bine sau de rău, pentru că are ochelari de soare. În principiu, s-ar putea să fie nu de foarte bine. Ținuta în sine e ceva ce ar purta Paris Hilton  dacă ar veni după o noapte de beție, dar nici atunci nu cred totuși. Cel mai tare mă deranjează pantalonii scurți, pentru că nu înțeleg de ce nu sunt mai scurți sau mai lungi. Acolo este problema cea mai mare. Îmi place foarte mult că are șosete.”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii Poliția Modei.

 

Iulia Albu, critici dure despre Cleopatra Stratan

În cadrul altei ediții recente, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au fost luați în vizor de Iulia Albu. Cei doi s-au căsătorit anul trecut și, chiar dacă aceștia au fost extrem de mulțumiți de înfățișarea pe care au avut-o în ziua nunții lor, criticul de modă nu le împărtășește opinia.

Nu doar rochie purtată de tânăra mireasă nu a fost pe placul Iuliei Albu, ci nici ochelarii de vedere pe care aceasta îi are în permanență la ochi.

Iulia Albu, declaraţie şocantă despre apariţiile îndrăzneţe ale Loredanei Groza: „Este o femeie care desface picioarele. Numai o femeie împlinită poate avea asemenea ieşiri”

„Este alegerea ei, fiecare mireasă se vede într-un fel. Dacă vrei așa o rochie cred că puteau să lipsească acele aplicații din dantelă care o fac să arate ca un furou. Din punct de vedere al ochelarilor care îi poartă… Atunci când purtați ochelari puteți avea o pereche pentru zi de zi și o pereche pentru un evenimente.

Perechea pentru evenimente trebuie să fie cu ramă metalică. De ce? Pentru că este mai puțin vizibilă și vă încadrează mult mai bine trăsăturile. Trebuie să încercați să nu semănați cu Dexter, deși Dexter este unul dintre personajele mele preferate, pentru că este un eveniment special, nu puteți să vă duceți cu ochelarii pe care îi purtați la bibliotecă.”, a declarat Iulia Albu la Poliția Modei, potrivit spynews.

Nici Virgil Mănescu nu este de acord cu ținutele adoptate de cei doi

În platou, alături de Iulia Albu, a fost și Virgil Mănescu. Spre dezamăgirea celor doi, nici acestea nu a fost deloc de acord cu alegerile stilistice făcute de ei în cadrul acestui eveniment important. Primele observații au fost făcute, de această dată, în ceea ce-l privește pe tânărul mire.

”Papionul lui Edward Sanda este supradimensionat pentru fizionomia lui și cămașa este mult prea largă. În cazul gulerului cămășii, regula spune că degetul trebuie să intre forțat un pic. Rochia este total nepotrivită pentru o petrecere, nu neapărat greșită, dar bretelele ar trebui să se poarte în alte contexe, dar este un cuplu foarte frumos.”, a declarat Virgil Mănescu la Poliția Modei.