Iulia Albu a purtat un colier de 38.000 de euro la un eveniment monden. „Eu însămi sunt o prețioasă!”

Iulia Albu este una dintre cele mai controversate vedete de la noi. În postrura de critic de modă, găsește imediat greșelile în ținutele altora, mai ales că îi place să fie la modă și să aibă apariții spectaculoase.

14 iun. 2022, 09:02
Iulia Albu a purtat un colier de 38.000 de euro la un eveniment monden. „Eu însămi sunt o prețioasă!”
Iulia Albu a purtat un colier de 38.000 de euro la un eveniment monden

Iulia Albu a purtat un colier de 38.000 de euro la un eveniment monden. Vedeta s-a afişat purtând o bijuterie care a furat ochii tuturor şi pentru care a scos din buzunar o sumă uriaşă. „Este o bijuterie care costă 38.000 de euro. Nu mă tem, eu însămi sunt o prețioasă. Sunt vreo 10 bodyguarzi aici, stați liniștiți. Doar că sunt deghizați, ca să nu îi recunoașteți. O să plec 2-3 zile în vacanță, după care revin, pentru că am prea multe proiecte care vor începe acum și pentru unele deja filmez și e foarte puțin timp, dar încercăm să împărțim”, a declarat Iulia Albu la Antena Stars.

Ce dietă ţine Iulia Albu. Vedeta arată impecabil la 40 de ani

Criticul de modă mănâncă zahăr o dată pe săptămână, de obicei duminica. Joi este ziua în care îşi permite să mănânce cartofi prăjiți, iar în restul zilelor consumă un mic dejun sănătos, în principal granola – un mix de cereale cu semințe, alune și fructe deshidratate. „Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie. Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport. Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte, foarte multă apă. Fac sport în fiecare zi, de două ori pe săptămână fac Aerial silks, la Circul Metropolitan, de două ori pe săptămână merg la patinoar și în celelalte zile merg la sală sau să alerg. La Circul Metropolitan fac antrenament cu o acrobată de acolo, pur și simplu mă antrenez. M-am apucat de Aerial silks cu foarte puțin timp înainte de a începe proiectul”, a dezvăluit Iulia Albu.

Nu o să îți vină să crezi! Cum arăta, de fapt, Iulia Albu în copilărie: Eram tunsă băiețește și stăteam îmbrăcată sport – FOTO

Iulia Albu a mai mărturisit că face tot posibilul pentru a-și împărți timpul între familie și muncă. Vedeta a absolvit UNARTE, secția „Modă”, și Facultatea de Drept.

Iulia Albu, sfidare supremă la adresa fostului soț. L-a sunat în direct: “Vreau să-mi comand pantofii de nuntă!”