Iulia Albu va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars: „Nu vei şti niciodată când vin în vizită”

Iulia Albu va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars, în cadrul căreia va ajuta muritorii de rând să se îmbrace pentru evenimentele importante.

15 sept. 2021, 17:03
Iulia Albu va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars: „Nu vei şti niciodată când vin în vizită”

Iulia Albu se întoarce pe micile ecrane, pe 17 septembrie, când va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars, care se va numi „I.A. cu stil”.

În cadrul acestei emisiuni, fostul jurat de la „Bravo ai stil!”, va ajuta oamenii obișnuiți să aleagă cea mai potrivită ținută pentru un eveniment important din viața lor, nuntă, botez, etc. Persoanele selectate vor avea parte de toată atenția din partea Iuliei și a echipei sale. Ei vor oferi consiliere pas cu pas norocoșilor care vor participa la emisiune pentru a avea o apariție cu adevărat strălucitoare la evenimentul dorit.

„Se anunţă un eveniment important în viaţa ta şi ai nevoie de ajutorul meu? Ai o nuntă, un botez, un bal sau pur şi simplu vrei să-ţi reinventezi stilul? Scrie-mi şi pregăteşte-te! Nu vei şti niciodată când vin în vizită!”, a declarat aceasta.

Persoanele, care doresc să aibă parte de consilierea Iuliei Albu, în ceea ce privește garderoba, trebuie să trimită un mesaj privat, pe pagina de Instagram a vedetei, relatează Libertatea. 

Iulia Albu, dezvăluiri despre iubitul ei: „După prima întâlnire nu am vrut să-l mai văd”

Iulia Albu,

dezvăluiri despre iubitul ei. Criticul de modă a mărturisit că primul date cu actualul iubit nu a fost unul chiar plăcut şi cu fluturi în stomac, mai mult decât atât, nu şi-a dorit să îl revadă, deoarece i se părea extrem de arogant.

După câteva luni, bărbatul a sunat-o şi a invitat-o în oraş, iar de atunci au rămas împreună. „Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul.

Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie.

A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a sus că ieșim la masă și la masă a apărut Mike”, a povestit vedeta.

După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit”, a spus Iulia Albu la o emisiune online.