Iulia Albu şi iubitul ei vor participa la America Express. Care sunt celelalte două echipe dezvăluite

Iulia Albu şi iubitul ei vor participa la America Express. Nouă echipe vor porni în curând în aventura vieții lor. Până la momentul actual, s-a aflat că Alexia Eram și fratele ei, Roxana Ciuhulescu și soțul ei, dar şi Iulia Albu împreună cu partenerul ei, se vor lupta pentru marele premiu.

16 mai 2023, 16:58
Iulia Albu şi iubitul ei vor participa la America Express. Care sunt celelalte două echipe dezvăluite
Iulia Albu şi iubitul ei vor participa la America Express

Iulia Albu şi iubitul ei vor participa la America Express. Până la momentul actual, au apărut zvonuri legate de echipele care au acceptat provocarea de a face parte din show-ul de la Antena 1. Potrivit TV Mania, și Iulia Albu ar fi acceptat să facă parte din noul sezon.

Citeşte şi: Iulia Albu nu gestionează banii în relaţie: „Eu doar îi produc, iubitul meu are grijă de ei”

Iulia Albu şi iubitul ei vor participa la America Express

Nu ar fi pentru prima dată când Iulia participă la această emisiune. În trecut, a fost prezentă la emisiune în calitate de invitat, în Asia Express – pe Drumul Împăraților, ediție difuzată în 2021.

La ceva timp după, invitată la emisiunea moderată de Dan Capatos, vedeta de televiziune a mărturisit că nu ar spune nu unei astfel de provocări.

Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul. Trebuie să mă gândesc, sunt atâtea variabile. Oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde. Eu nu am intrat cu nicio temere acolo. Mă uit la Asia Express de când s-a lansat. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol”, spunea atunci Iulia Albu.

Iulia Albu răbufnește după cazul Anei Morodan

Astăzi, va provoc, dragii mei colegi de influencing, la un Exercițiu de sinceritate. #stopfake TU CINE EȘTI? Celebritatea nu omoară, celebritatea nu distruge. Doar oamenii fac asta. Ne-am obișnuit de prea mult timp să luăm de-a gata ceea ce ni se servește cu zâmbetul pe buze ca fiind gourmet. Ca adevăr absolut orice minciuna de marketing. Începând cu Colo si cu Buhnici, bulgărele se răstoarnă din ce in ce mai repede, iar bulele dispar.

Problema nu este a lor, deși este la ei. Este a celorlalti. Iar petele care apar, deși dispar, cu clabuc sau fără, lasa o urma urâtă si asupra noastră, a celor care nu ne identificam cu politica lor editorială. Cunosc câțiva oameni care trăiesc exclusiv din online. Muncesc pe brânci si oferă conținut de calitate. Nu ii vedeți in scandaluri si nici in situații inadecvate.

Si nu merita sa poarte nici măcar indirect etichetele pe care unii le atrag in direcția acestui domeniu. Ce este un influencer și de ce ar trebui să fie într-un fel responsabil de alegerile noastre? VOCEA este cel mai de preț lucru pe care o persoană influentă il are„. (Citeşte AICI mai multe detalii)