Iulia Albu şterge pe jos cu Andra şi Raluca Pastramă: „Prea ca la ţară!”

Nunta lui Pepe a fost evenimentul monden al weekendului care s-a încheiat şi toată lumea a fost cu ochii pe cântăreţul de muzică latino, pe soţia lui, Raluca, şi pe naşii Andra şi Cătălin Măruţă.

RomaniaTV.net
21 iul. 2014, 11:52

Nunta lui Pepe cu Raluca a fost un eveniment intens mediatizat şi, cum era de aşteptat, milioane de perechi de ochi au fost aţintite asupra lor în weekendul în care s-au căsătorit şi în faţa lui Dumnezeu.

Printre privirile aţintite asupra mirilor şi a naşilor s-au aflat şi unele mai critice, poate cea mai critică fiind cea a Iuliei Albu, fashion editorul care a obişnuit pe toată lumea cu comentariile ei acide şi lipsite de orice urmă de înţelegere pentru alegerile neinspirate în materie de modă.

Reacţia inedită a ANDREI în timpul nunţii: Raluca este… FOTO

Iulia Albu le-a făcut praf pe Raluca Pascu, fostă Pastramă, şi pe naşa Andra, într-o postare pe Facebook legată de o imagine în care apar cele două, în ţinutele de la nuntă: „Inainte de a imi exprima parerea, astept reactiile voastre la aceasta imagine. Nu de alta, insa am nevoie de 5 minute sa imi revin din socul initial… Here we go… Cum ar spune o reclama celebra, «prea mult, prea ca la tara!»”, a scris „Flapper Girl” pe pagina ei de socializare.