Iulia Albu, dezvăluiri despre iubitul ei: „După prima întâlnire nu am vrut să-l mai văd”

Iulia Albu face dezvăluiri despre iubitul ei. Vedeta este foarte discretă când vine vorba despre viaţa personală. Pe actualul iubit îl ţine departe de lumina reflectoarelor, însă a povestit cum a decurs prima lor întâlnire.

23 aug. 2021, 23:33
Iulia Albu, dezvăluiri despre iubitul ei: „După prima întâlnire nu am vrut să-l mai văd”
Iulia Albu, dezvăluiri despre iubitul ei

Iulia Albu

, dezvăluiri despre iubitul ei. Criticul de modă a mărturisit că primul date cu actualul iubit nu a fost unul chiar plăcut şi cu fluturi în stomac, mai mult decât atât, nu şi-a dorit să îl revadă, deoarece i se părea extrem de arogant.

Iulia Albu, dezvăluiri despre iubitul ei

După câteva luni, bărbatul a sunat-o şi a invitat-o în oraş, iar de atunci au rămas împreună. „Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul.

Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie.

A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a sus că ieșim la masă și la masă a apărut Mike”, a povestit vedeta.

După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit”, a spus Iulia Albu la o emisiune online.

Citeşte şi: Iulia Albu, decizie neașteptată: pleacă de la PRO TV! „Un nou capitol”

Iulia Albu, replică acidă la adresa lui Botezatu

Iulia Albu a avut o replică acidă la adresa lui Botezatu. Vedeta a fost invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruţă, iar unul dintre personajele despre care au vorbit a fost chiar Cătălin Botezatu, cu care criticul de modă se „înţeapă” de ceva vreme.

Animozitățile dintre criticul de modă și designer datează de pe vremea când vedeta s-a căsătorit cu Mihai Albu. Fostul ei soț și-ar fi dorit ca ea să își facă rochia de mireasă la Cătălin Botezatu, însă Iulia l-a refuzat pentru bunul ei prieten, Răzvan Ciobanu.

În cadrul podcastului “Acasă la Măruță”,  în mijlocul discuției telefonice cu Cătălin Botezatu, Iulia Albu a pus o întrebare stânjenitoare. “Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi, de la Kanal D. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la nuntă la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine la Bravo, ai stil”, a spus Botezatu, care l-a întrebat pe Cătălin Măruță despre outfit-ul Iuliei.


loading...
Partenerii noștri