Iulia Pârlea, fosta lui Torje și a lui Pițurcă Junior, dezvăluiri despre marea ei iubire: „A fost dragoste la prima vedere”

Iulia Pârlea, prezentatoarea rubricii „Vremea” de la ProTV, fosta parteneră a lui Gabriel Torje și Alexandru Pițurcă Junior, a vorbit despre marea ei iubire.

30 iul. 2023, 09:43

Iulia Pârlea a vorbit despre marea ei iubire, Grecia, și cum s-a îndrăgostit iremediabil de tărâmurile elene. Recent, prezentatoarea s-a întors dintr-o vacanță în stațiunea Vouliagmeni și le-a dat câteva sfaturi celor care vor să-și petreacă sejururile aici.

„Am fost câteva zile în partea de sud a Atenei, în Vouliagmeni, pentru că voiam să fac și plajă, dar am fost o zi și în Aegina, o insulă situată cam la 30 de kilometri de Atena, unde se află Mânăstirea Sf. Nectarie. Mai este numită și ‘Insula Fisticului’. Am văzut și eu, în sfârșit, cum arată un copac plin cu fistic.

Prima dată am pus piciorul pe pământ elen acum 19 ani și a fost dragoste la prima vedere. De atunci, merg aproape în fiecare an. Nici pandemia nu m-a oprit să ajung acolo. Mi-am făcut prieteni în Atena, mă simt ca acasă. Cred că în altă viață am trăit acolo”, a povestit Iulia Pârlea, într-un interviu pentru revista TV Mania.

Citește și: Gabi Torje se mută în Spania! „La noi, când mori, statul îți dă 50 de milioane, când coșciugul costă 40!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Maria Pârlea (@iulia.parlea)

Citește și: Ce au făcut Ioana Marcu şi Ciprian Marica, după episodul „prosopul”. Cuplul celebru la care au apelat cei doi atunci când au dat de necaz

Vedeta este foarte atentă la sănătatea sa și are grijă să-și protejeze pielea de razele puternice ale soarelui.

„Dacă acum câțiva stăteam la soare până mă făceam neagră, am observat că în ultimii ani nu-mi mai place să fac asta și am înțeles că nici nu e sănătos. Merg la plajă dimineața sau după ora 16:00 și neapărast folosesc cremă cu factor de protecție”, a mai spus Iulia Pârlea.

Cu cine s-a iubit Iulia Pârlea

Iulia a avut relații oficiale cu doi fotbaliști, Gabi Torje (2 ani) și Alex Pițurcă Junior ( 3 ani). Înainte, vedeta a avut o relație de cinci ani cu regizorul Iulian Moga. Presa a scris și despre o idilă cu Ciprian Marica, dar Iulia a negat zvonurile.