Iulia Timoşenko face masaj în închisoare

Medicul kinetoterapeut al Iuliei Timoşenko a vizitat-o , marţi, la închisoarea unde este deţinută şi i-a făcut o şedinţă de masaj, anunţă Administraţia ucraineană a penitenciarelor.

RomaniaTV.net
17 ian. 2012, 13:58
Iulia Timoşenko face masaj în închisoare

„Maseoza personală a Iuliei Timoşenko s-a prezentat la penitenciarul din Harkiv” (est), la cererea fostului premier ucrainean, a declarat o oficialitate din Administraţia Penitenciarelor, Iuri Ciumak.

Şedinţa specială de masaj va dura câteva ore, iar ulterior Iulia Timoşenko va fi examinată de o Comisie specială a Ministerului Sănătăţii.

Arestată şi trimisă la închisoare în august, iniţial la Kiev apoi la Harkiv, Timoşenko este condamnată la şapte ani de închisoare pentru abuz de putere la încheierea unor acorduri în domeniul gazelor cu Rusia considerate dezavantajoase pentru Ucraina.

Timoşenko s-a plâns la începutul anului că medicii penitenciarului de la Harkiv, care au refuzat să o mai lasă să primească medicamente şi tratamente de la medicul ei personal, i-au dat nişte pastile în urma cărora ea a leţinat de câteva ori consecutiv.